Abonnementsbetingelser

ABONNEMENTSBETINGELSER

Generelt
På iking.dk kan du bestille forskellige produkter på abonnement – eksempelvis kan du få tilsendt et nyt beskyttelsesglas hver måned. For at afgive en bestilling på abonnement på iking.dk, skal du være fyldt 18 år og være bosiddende i Danmark. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Tilbuddene gælder ikke ved forsendelse til Grønland, Færøerne og i udlandet.

Vores abonnement er bygget til at kunden selv kan administrere sit abonnement, og løbende ændre antal og leveringsfrekvens.

Alle priserne på varerne er inklusiv moms men eksklusiv levering. Der tages forbehold for leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer, force majeure og trykfejl. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under “Min Konto” herefter “Ordrer” og så klik så på “Mine Abonnementer”. Alle aftaler indgås på dansk.

Med jævne mellemrum har vi udskiftninger i vores abonnement. Skulle et produkt du abonnere på udgå af vores sortiment, vil du i stedet modtage et lignende produkt og blive kontaktet med henblik på at ændre eller opsige dit abonnement.

Det er kun via hjemmesiden, at du kan bestille produkter på abonnement. Hvis du evt. har forespørgsel på varer som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os mht. om vi kan skaffe varen. Dit køb betales online på iking.dk med betalingskort.

Leveringstiden følger DAOs leveringstider, hvilket som udgangspunkt er 1-3 hverdage – den konkrete leveringstid kan variere, men vi afsender pakker samme hverdag, hvis ordren er afgivet inden kl. 12, og ellers førstkommende hverdag.

Ordrebekræftelse
Når du bestiller et produktabonnement vil du modtage en ordrebekræftelse via email. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte [email protected]

Kvitteringer
Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer, varer og beløb.

Fortrydelsesret ved abonnement
Der gælder normale regler for fortrydelse af køb. Ønsker du at at fortryde et købt abonnement skal du logge på din konto og stoppe dit abonnement, og benytte den vedlagte returlabel til at returnere eventuelle modtagne produkter.

Afbestilling
Ønsker du at afbestille en levering skal det ske senest kl. 12.00 dagen før afsendelse. Ved at logge på din konto og afmelde leverancen.

Bindingsperiode og opsigelse
Der er ingen bindingsperiode på vores abonnementer og du kan opsige dem når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Du kan altid tilgå dine abonnementer via siden ”min konto”. Her kan du opsige, udskyde levering, ændre interval, sætte I bero og opsige.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb af abonnement på iking.dk skal du igennem følgende trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og vælg at du ønsker at abonnere på den. Ved abonnementsvarer er der mulighed for at vælge hvor ofte man ønske levering.
2. I forbindelse med check-ud har du mulighed for at logge ind på siden, alternativt oprette en konto hos os.
3. Godkend vores abonnementsbetingelser
4. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
5. Gennemfør betalingen

Betaling
Når du bestiller produkter via abonnement på iKing, betaler du online vha. betalingskort. Du kan betale online med følgende kreditkort: Dankort, VISA/ Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, VISA electron og JBC. Kortholder vil blive trukket for den konkrete levering ved placering af ordren. Herefter er det ved hver levering efterfølgende.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har som udgangspunkt ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken iKing eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end den gældende dagspris for dit abonnement.

Ændring af dine betalingsoplysninger
Du kan logge på Din Konto og opdatere dine kreditkort oplysninger.

Ændring af dit abonnement
Du kan altid gå ind via iKings hjemmeside, logge ind og under “Mine abonnementer” (Find det under Mine Ordrer) hvor du kan finder dine oplysninger og kan ændre dine abonnementer, så som:

Se hvornår dine produkter sendes
Stoppe dit abonnement
Opdatere dit kreditkort

Ændringer af betingelserne for vores abonnementet?
Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af iKing (Doktor IT ApS) foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail adresse.

Dine personlige oplysninger
For at det er muligt at få et abonnement på iKing, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse
  • betalingskort

iking.dk benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse
  • betalingskort (gemmes kun i ePay som er vores betalings gateway)

Dine personoplysninger bruges kun til det formål, at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

Oplysninger der er afgivet til iKing hverken vidergives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Leveringspriser
Priserne på varerne er inklusiv moms. Prisen er eksklusiv levering.

Levering
Alle abonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra produktionen i Rødovre. Bemærk, at den dato der står er den dato vi forventer at afsende dit. Så der kan gå 1-3 dage før du modtager din ordre. Hvis datoen falder henover en weekend, eller helligdage, vil vi først afsende den førstkommende hverdag. Vi sender standard med DAO. Konkret leveringsmetode vælges i forbindelse bed afgivelse af ordren.

Vi leverer til Danmark, ikke Grønland og Færøerne.

Abonnement som gave
Det kan du sagtens, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden en din egen. BEMÆRK også at den første ordre afsendes umiddelbart efter bestilling (hvis bestilt henover weekend, så mandage). Så det er vigtigt at du skriver til os på [email protected] hvis vi skal holde den først forsendelse til en specifik dato. Du skal også selv stoppe abonnement via vores selvbetjening når du ønsker.

Mislighold
Misligholder du din aftale eller abonnementsbetingelserne er iKing berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel