Black Friday

Velkommen til Black Friday hos iKing!Black Friday

Hvert år holder vi Black Friday hos iKing. Fredag den 29. November kl. 00.01 går årets største shoppingdag derfor igen løs på iKing.dk. Hos os er garanteret unikke og gode tilbud, hvor du kan spare penge på vores produkter over hele dagen.

[hurrytimer id=”11976″]

 

Hold dig opdateret og få adgang til tilbudene først

Hvis du gerne vil være sikker på at modtage alle vores tilbud og få nyheder omkring hvilke produkter du kan spare mange penge på, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev HER, hvor du også vil modtage andre gode tilbud.
På denne måde sikrer du dig adgang til vores udsalg på selve dagen og har mulighed for at se tilbudene før de andre!

Vær´i god tid – Køb julegaverne til Black Friday

Julen er en af danskernes yndlingshøjtider, men mange halser efter julegaver dagen før gaverne skal pakkes op.
iKing råder derfor til at være ude i god tid, og få købt gaverne på Black Friday, så julen kan nydes i ro og mag med familie og venner.

Alt du skal vide om Black Friday

Ligesom mange andre traditioner vi har adopteret fra USA, så er den store tilbudsdag oprindeligt en betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA. Dette er også ofte den dag, som betragtes som begyndelsen på julehandlen. Salget på udsalgsdagen vokser over hele verden og mange anser også denne dag som årets største shoppedag. USA er dog stadig en del vildere, når det kommer til hypen omkring selve dagen og tilbuddene.

Vi fejrer Black Friday hvert år med gode tilbud 

Vi har fejret Black Friday i mange år. Efterhånden som dagen er blevet en landsdækkende tradition, så er det ikke kun os, men også vores kunder, som går op i selve dagen! Traditionen stammer fra USA, og den ligger altid den første fredag efter Thanksgiving.

Dagen er én stor fest af gode tilbud og store rabatter på alt lige fra tilbehør til din smartphone til højtalere og GPS-trackere. Nedtællingen til den store dag er allerede startet, og du kan se vores store udsalg om torsdagen kl. 23:59.

Vi glæder os til at fejre dagen med dig!

 

 

Video fra USA, der viser hvor vilde amerikanere er for tilbudsdagen! – SE DEN HER

[youtube]

[/youtube]

 

 

Henrik Harmsen