Farverig kabel til iPhone 4

39 DKK

Der er 9 farver at vælge imellem og under dit køb skriver du i feltet “bemærkninger” hvilken farver du ønsker.

Med dette Lightning til USB Cable kan du lade og synkronisere iPad og iPhone 4/4s.

20 på lager

Varekategori:

Farverig kabel til iPhone 4

Udover de er smukke er enderne forstærket, så ledningen ikke går i stykker. Så slipper du for den lille irritation i hverdagen, og får op til 9 designer kabler i  fede farver. Her kan du sætte power og personlighed på din iPhone og iPad. Kablet sørger for opladning og synkronisering med din mobil.

Om farverig kabel til iPhone 4
Kabellængde: 1 meter
Kompatibilitet: Kablet til iPhone 4/4s passer også til almindelige iPads. Kablet kan tilsluttes til alle enheder, der har USB-port.

Kablerne kommer i 9 farver (Sort, hvid, gul, orange, rød, lyserød, lilla, blå og grøn) og du kan kigge dem igennem ved at klikke rundt på billederne. Derefter skriver du i feltet “bemærkninger” hvilke farve du ønsker.

Køb et farverig kabel til iPhone 4  så du kan have dem liggende der hvor du har brug for dem; ved sengen, i sofaen, ved skrivebordet, i sommerhuset, i bilen osv. – og du har altid et kabel klar til brug, der hvor du har brug for det!

OBS: Hvis din telefon har et tykt cover/bumper med et smalt hul til opladning. Så vil dette kabel ikke slutte tæt nok til at du kan oplade telefonen. Det kan dog løses, ved at tage coveret af eller skære 2mm af stikket, som skal ind i telefonen.

NB: har du brug for et USB kabel på mere end 1 meter så tag et kik på iking.dk. Vi sælger kabler der er 2 meter lange. De fungerer godt på et kontor eller når du ligger i din seng og tjekker nettet. Så er det slut med at tage hovedet ned til din oplader :o)