Celine CL 41053 S Baby Audrey

2.449 DKK 1.799 DKK

Celine solbriller – model Baby Audrey

Disse originale Celine CL 41053 S Baby Audrey 807/1e 47 er top moderne her i 2017. Stellet er giver dig et overdådighed look. De har 3 iøjnefaldende stifter i hjørnerne som er typisk Céline.

Troværdighed.
Vi har selvfølgelig ægthedsgaranti på alle vores solbriller. De sælges med originalt etui og pudseklud. Du handler selvfølgelig også under den danske købelov og vi er e-mærket.
e-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på en e-mærkede webshops. Det betyder du er er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Fragt.
Dine solbriller sendes med DAO og leveres til døren. Du modtager en sms når pakken er på vej og når pakken er leveret.

Ikke på lager

Celine CL 41053 S Baby Audrey

Super fede Celine CL 41053 S Baby Audrey solbriller. Modellen her er et kæmpe hit i år.

Celine CL 41053 S Baby Audrey har et sort stel med ovale grønne/grå linser.

Célines kreativitet ses tydeligt i disse smukke solbriller. Stellet er top moderne og giver dig et overdådighed look. De har 3 iøjnefaldende stifter i hjørnerne som er typisk Céline. Disse solbriller er ikke alene smukke, de beskytter også 100% mod UVA, UVB og UVC.

Når man taler om Celine solbriller kan man ikke undgå at se og tale om den franske traditionelle stil. Celine solbrillerne her har sine elegante detaljer og et raffinerede touch som karakteriserer branded. Solbrillerne er luksuriøse og unikke.

Celine solbriller er et essentielt accessorie, der imødeser et unikt look som passer til enhver garderobe og lejlighed. Disse solbriller findes også med havana stel – se HER:

SPECIFIKATIONER
Mærke: Celine CL 41053 S Baby Audrey 807/1e 47
Polariserede glas: Nej
Passer til: Kvinder
Form: Ovale
Glas farve: Grå/Grønne
Stelfarve: Sort
Glas størrelse: 47mm
Stelmateriale: Acetate og plastik

Om Celine solbriller
I 1945 grundlage Céline Vipiana et nyt moderne luksus mærke i Paris, Céline.
Brandet Céline blev hurtigt etableret som mærke med en meget innovativ ekspertise i lædervarer og de smart kvinder i Paris tog det til sig.

I september 2008 sluttede Phoebe Philo Céline sig til som kreativ direktør og præsenterede sin første kollektion i juni 2009. Hun vandt britiske designer of the Year Award i 2010, og i juni 2011 blev Phoebe Philo tildelt den prestigefyldte CFDA Award for International Designer of the year. Phoebe Philo har givet Céline et unikt og genkendeligt identitet, og virksomheden fortsætter med at nyde exceptionel succes.