Oakley Holbrook mat sort OO 9102-01

1.049 DKK 779 DKK

Oakley solbriller – model Holbrook OO 9102

Disse originale Oakley Holbrook OO 9102-01 / 55 / 18 / 137 har et rå retro look samtidige med at de er tro mod sin egen Oakley stil. De passer til mænd og kvinder. Se blot på Robert Downey Jr og Jessica Biel.

Oakley perfektion ses i disse Oakley solbriller. Stelmateriale er “O Matter”. En patenteret materiale, der gør Oakley solbriller behagelig og meget let. Solbrillerne har et HDO (High Definition Optics) som giver optisk klarhed (syn) og ligeledes kan solbrillerne tåle det vilde liv.

Troværdighed.
Vi har selvfølgelig ægthedsgaranti på alle vores solbriller. De sælges med originalt etui og pudseklud. Du handler selvfølgelig også under den danske købelov og vi er e-mærket.
e-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på en e-mærkede webshops. Det betyder du er er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel.

Fragt.
Dine solbriller sendes med DAO og leveres til døren. Du modtager en sms når pakken er på vej og når pakken er leveret.

Ikke på lager

Oakley Holbrook mat sort OO 9102-01

Oakley Holbrook mat sort OO 9102-01 er et par moderne retro solbriller. Oakley har skabt Holbrook solbrille som giver dig et sejt old-school look.

Disse Oakley solbriller er lavet til at være et letvægt design og har en super holdbarhed. Det slidstærke materiale “O Matter”, er resistent over for ultraviolet stråling, fugtighed, termisk chok, og kemiske påvirkninger. De er også født med Plutonite linser, som filtrerer 100% af UVA, UVB, og UVC stråler.

Mærket “Holbrook solbriller” fra Oakley er allerede en klassisker, som fåes i mange version. Denne model har et rå nedtonet look som passer godt ind i nutidens trend.

Stelmateriale er “O Matter”. En patenteret materiale, der gør Oakley solbriller behagelig og meget let at bære på ansigtet. De har HDO linser (High Definition Optics) som giver optisk klarhed (syn) og så kan solbrillerne tåle det vilde liv.

Den grå linse passer perfekt til det danske vejr og tilbyder ægte farveopfattelse når solen kommer frem.

UV-beskyttelse der vil noget!
Alle ved at øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter f.eks grå stær. Denne Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm.
Oakley har lavet hvad de kalder en “Trepunkts-form” som er en patenteret innovation. Det betyder at selve stellet kommer kun i kontakt med næseryggen og på siderne af hovedet. Det betyder de holder linserne i de optimale optisk position mod solen. Ligeledes er det Oakley kendt for en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter bag øret. De fleste solbriller vil hviler på ørerne.

O-Matter ™
Unik stel materiale, der modstår ekstreme sport og et letvægt stel som er meget holdbaret. Kort sagt taler vi om kontrolleret fleksibilitet, slagdygtig og en unik komfort.

SPECIFIKATIONER
Mærke: Oakley Holbrook OO 9102-01 / 55 / 18 / 137
Polariserede glas: Nej
Passer til: Mænd
Form: WayFarer
Glas farve: Varm grå polycarbonat
Stelfarve: Mat sort (Sepia)
Størrelse: 55-18-137
Stelmateriale: Acetate

Om Oakley solbriller
Oakley solbriller er meget mere end et par designer solbriller.
Oakley har en teknologiske adgang til fleste af sine designs, hvor mange af disse solbriller er udviklet i samarbejde med atlet og testet grundigt i marken – herunder ekstreme forhold. Oakley fastholder et tæt samarbejde med USA militær og politi.