Apple watch opladningsstation 2-i-1

149 DKK

Display og oplad dit Apple Watch med denne smukt udformede bambus stand!

Apple watch opladningsstation 2-i-1 oplader din iPhone og dit Apple Watch.

Læs mere under produktet.

NB. Opladerkabel er ikke inkluderet

1 på lager

Apple watch opladningsstation 2-i-1

Her er et fantastisk design som passer til tidens trend. Den er lavet i bambus og er den perfekte opladerstation til dit Apple watch og din iPhone 5/6.

Kort overblik over Apple watch opladningsstation 2-i-1:
✔ Kompatibel med Apple Watch både 38mm og 42 mm størrelser
✔ Det kan holde dit Apple Watch og din iPhone 5-6
✔ Særlige udskæringer til Apple Watch oplader og kabel
✔ Bambus er tidens trend og giver et naturligt look til hjemmet eller kontoret

Unik Design
Trådløs opladning (qi opladning) kommer mere og mere frem. Apple bruger denne induktionteknologi for at genoplade det interne batteri i Apple watch. Apple watch opladningsstation 2-i-1 har en unik udskæring, der er tilpasset induktionoplader og ledning lige under hvor du placerer dit ur til opladning. Dette sætter også dit ur i en fordelagtig position, mens den oplades.

Der er også en udskæring, der vil holde din iPhone og der kan sættes en ledning ind via bagsiden. Dette betyder, at du kan oplade både din iPhone og Apple watch på samme tid. Det hele er samlet et sted.
Køb evt. denne lille USB oplader som kan holde 2 ledningener i en – se HER.

Smuk og praktisk på samme tid
Apple watch opladningsstation 2-i-1 er både praktisk og stilfuld nok til at passe ind i de fleste rum i huset. Den er ideel på et natbord ved sengen mens du sover. The Bamboo træ-finish betyder også, at du kan sætte den på ​​dit skrivebord uden at det skal rode eller du skal gå på kompromis med en clean stil.

Apple watch opladningsstation 2-i-1 er kompatibel med alle nye Apple Watches så som 38mm og 42 mm. Denne dock til Apple watch og iPhone leverer både et klassisk udseende og god funktionalitet. Udskæringerne holder uret stabil og holder dit Apple watch sikret. Der er taget højde for alle kabler og denne opladningsstation er solidt bygget.