iPhone 7-8 headphone stereo in-ear

59 DKK

iPhone 7-8 ear-pods høretelefoner med fjernbetjening.

De er designet til at hvile behageligt inde i øret og har den optimale beskyttelse mod sved og regn. På ledningen kan du betjene musikken. Fjernbetjening giver dig adgang til at justere lydstyrken på din iPhone.

Du kan ikke besvar opkald efter som disse er udelukkende til musik. De giver en super lyd. Faktisk er disse højttaler blevet udviklet til at minimere lyd-tab og maksimere lyden istedet. Så får du lyd i høj kvalitet.

Understtøtter iPhone generation 7-8

Der følger et rejseetui med, som vist på billedet.

Ikke på lager

iPhone 7-8 headphone stereo in-ear

iPhone 7-8 headphone stereo in-ear i hvid er et headset til iPhone generation 7-8.

På dette headset sider der en fjernbetjening. Du kan bruge fjernbetjeningen til at justere volumen, styre musik- og videoafspilning og besvare eller afslutte opkald på din iPhone. OBS: Der er ingen mikrofon. Det er udelukkende til musik.

Dette iPhone 7-8 headphone stereo in-ear er en billig løsning til Apples iPhone 7/8 (plus).

iPhone 7-8 headphone stereo in-ear er et stilrent iPhone headphones. Disse headphones er formet til at passe godt i øret og på ledningen er volumenkontrol. Ledningen er ca. en meter lang. Disse høretelefoner passer til Apples stilrene design og har en super god lyd.

Brug dem hvis du ikke har trådløs højtaler i bilen eller når du går tur. De giver et sejt og cool look hvis du går rundt med disse headset, som er inspireret af Apples eget. De har en pasform som er designet til at passe de fleste folk. Der er taget højde for de kan bruges i regnvejr og er et perfekt produkt til det danske vejr.

Specifikationer på iPhone headset hvid med fjernbetjening:
– Har indbygget mikrofon
– Der er ledning med volume kontrol
– Den har en længde af 1 meter
– Der er ingen mikrofon indbygget

Yderligere info om iPhone 7-8 headphone stereo in-ear:
Dette headset er ikke originalt Apple headset og derfor er prisen også lav. Men produktet er af høj kvalitet.