iPhone headphone stereo in-ear

69 DKK

iPhone lightning ear-pods høretelefoner med fjernbetjening.

De er designet til at hvile behageligt inde i øret og har den optimale beskyttelse mod sved og regn. På ledningen kan du betjene musikken. Fjernbetjening giver dig adgang til at justere lydstyrken på din iPhone.

De giver en super lyd. Faktisk er disse højttaler blevet udviklet til at minimere lyd-tab og maksimere lyden i stedet, og kommer i øvrigt med indbygget mikrofon.

Understtøtter iPhone med lightning-udgang.

Der følger et rejseetui med, som vist på billedet.

Vejledning: Opsætning af iPhone lightning headphone stereo in-ear

81 på lager

iPhone headphone stereo in-ear

iPhone headphone stereo in-ear i hvid er et headset til alle telefoner, der benytter jackstik (normal lydudgang) til lyd.

På dette headset sider der en fjernbetjening, der kan benyttes til at justere volumen, styre musik- og videoafspilning og besvare eller afslutte opkald på din iPhone.

Dette iPhone headphone stereo in-ear er en billig løsning til Apples iPhones.

iPhone headphone stereo in-ear er lavet i et stilrent design, og er formet til at passe godt i øret. Produktet kommer med en ledningen der er ca. en meter lang, det passer perfekt til  Apples design og har en super god lyd.

Brug dem hvis du ikke har trådløs højtaler i bilen eller når du går tur. Det giver et sejt og cool look hvis du går rundt med dette headset, som er inspireret af Apples eget. Det har en pasform som er designet til at passe de fleste folk. Der er taget højde for det kan bruges i regnvejr og er et perfekt produkt til det danske vejr.

Specifikationer på iPhone headset hvid med fjernbetjening:
– Har indbygget mikrofon
– Der er ledning med volume kontrol
– Den har en længde af 1 meter

Yderligere info om iPhone headphone stereo in-ear:
Dette headset er ikke originalt Apple headset og derfor er prisen også lav. Men produktet er af høj kvalitet.

Rating:

Lyd
★★★★★
Mikrofon
★★★★
Brugervenlighed
★★★★★