iPhone lightning headphone stereo in-ear – MFI

129 DKK

iPhone lightning ear-pods høretelefoner med fjernbetjening.

Med MFI-certificeret (made for iPhone) lightning-chip. Vælg dette headset hvis du vil benytte det til længere telefonsamtaler.

De er designet til at hvile behageligt inde i øret og har den optimale beskyttelse mod sved og regn. På ledningen kan du betjene musikken. Fjernbetjening giver dig adgang til at justere lydstyrken på din iPhone.

De giver en super lyd. Faktisk er disse højttalere udviklet til at minimere lyd-tab og maksimere lyden i stedet, og kommer i øvrigt med indbygget mikrofon.

Understtøtter iPhone med lightning-udgang.

58 på lager

iPhone lightning headphone stereo in-ear – MFI

iPhone lightning headphone stereo in-ear – MFI i hvid er et headset til alle nyere iPhones, der benytter lightning stik til lyd.

På dette headset sider der en fjernbetjening, du kan bruge til at justere volumen, styre musik- og videoafspilning og besvare eller afslutte opkald på din iPhone.

Dette iPhone lightning headphone stereo in-ear er en billig højkvalitetsløsning til Apples iPhones med lightning stik.

iPhone lightning headphone stereo in-ear – MFI er stilrene iPhone headphones, der er formet til at passe godt i øret. På den ca. en meter lange ledning er der tillige volumenkontrol. Disse høretelefoner passer til Apples stilrene design og har en super god lyd.

Brug dem hvis du ikke har trådløs højtaler i bilen eller når du går tur. Det giver et sejt og cool look hvis du går rundt med dette headset, som er inspireret af Apples eget. De har en pasform som er designet til at passe de fleste. Der er taget højde for de kan bruges i regnvejr og er et perfekt produkt til det danske vejr.

Specifikationer på iPhone lightning headphone stereo in-ear – MFI:
– Har indbygget mikrofon
– Der er ledning med volume kontrol
– Den har en længde af 1 meter

Bemærk:
Lyden går gennem lightning-stikket, og den indbyggede MFI-certificerede lightning-chip sikrer den bedst mulige lydkvalitet.

Yderligere info om iPhone lightning headphone stereo in-ear:
Dette headset er ikke originalt Apple headset og derfor er prisen også lav. Men produktet er af høj kvalitet.

Rating:

Lyd
★★★★★
Mikrofon
★★★★
Brugervenlighed
★★★★★