Bluetooth højttaler til udebrug – IPX6 Waterproof

309 kr.

Spuletæt, suveræn lyd, 12 timers batteri, perfekt til det danske sommervejr!

Bluetooth højttaler til udebrug fungerer med over bluetooth 5.0, men kan også benyttes med kabel via dens AUX-port, eller hente musikken fra et Micro SD kort. Enheden har op til 12 timers batteri, og så er den spuletæt – IPX6-klassificeret, hvilket vil sige: Den holder til det danske sommervejr, og mere til.

Og nu vi taler om dansk sommervejr: Den er altså også rigtig flot at have stående indendørs!

1 på lager

Varenummer (SKU): 14328 Kategorier: ,

Bluetooth højttaler til udebrug

Her er en super handy Bluetooth-højttalere hvor du kan nyde trådløs musik.

Bluetooth højttaleren, der virker med din Smartphone er utrolig let at styre. Tænd for den herefter skal den blot parres med din smartphone. Og så har den et batteri der efter 4 timers opladning holder helt op til 12 timer s spilletid.

Denne trådløse højtaler passe perfekt ind når du er ude at reje og på stranden. Tag den med ud på terrassen om aften mens du slapper af med et glas vin og nyder solnedgangen. Skal du tale med dem der derhjemme, har den en smart funktion som gør at alle kan lytte med. Du eller den anden person ringer op. Tag telefonen og den går derefter over til bluetooth højtaleren. Herfra kan du snakke til den og nu kan alle lige hilse på dem i den anden ende.

Højttaleren er stødabsorberende, så den tåler at blive tabt, og køber du to, kan de via TWS wireless sættes op til at fungere som stereohøjttalere.

Så her er en lækker og smuk bluetooth højtaler til dig selv eller til en gave.

Specifikation på bluetooth højttaler til udebrug:

  1. IPX6 vandtæt – ifølge IP klassificeringen betyder det “Spuletæt ved højtryksspuling”
  2. ladetid: 4 timer
  3. Virketid: 12 timer (afhænger af hvor højt du spiller)
  4. TWS: Med to højttalere kan du sætte højttalerne op til at fungere med stereolyd
  5. Indbygget mikrofon, og mulighed for at svare kald direkte fra højttaleren, så du kan benytte enheden som håndfrit sæt til mobilen
  6. Energisk bass – enheden kommer med to stærke højttalere og to bassmembraner, der giver et solidt og bredspektret lydbillede.
  7. Port til Micro SD kort; enheden understøtter de mest gængse lydformater
  8. AUX input til eksterne enheder
  9. Bluetooth 5.0