iPhone headset hvid med fjernbetjening

49 kr.

iPhone headset hvid med fjernbetjening og mikrofon.

De er designet til at hvile behageligt inde i øret og har den optimale beskyttelse mod sved og regn. Påledningen kan du betjne musikken og besvar / afslut opkald.Fjernbetjening giver dig adgang til at justere lydstyrken på din iPhone.

Faktisk er disse højttaler blevet udviklet til at minimere lyd-tab og maksimere lyden istedet. Så får du lyd i super høj kvalitet.

Understtøtter størstedelen af ​​iPhone/iPad generation 4-5-6.

Der følger et rejseetui med som vist på billedet.

Ikke på lager

iPhone headset hvid med fjernbetjening

iPhone headset hvid er et et in-ear headset til iPhone generation 4-5-6.

På dette headset sider der en fjernbetjening og mikrofon. Du kan bruge fjernbetjeningen til at justere volumen, styre musik- og videoafspilning og besvare eller afslutte opkald på din iPhone.

iPhone headset hvid er et stilrent iPhone headset. Headsettet er formet til at passe godt i øret og på ledningen er volumenkontrol og mikrofon til telefonsamtaler. Ledningen er ca. en meter lang. Disse høretelefoner passer til Apples stilrene design og har en super god lyd.

Brug dem hvis du ikke har trådløs højtaler i bilen eller når du går tur. De giver et sejt og cool look hvis du går rundt med disse headset, som er inspireret af Apples eget. De har en pasform som er designet til at passe de fleste folk. Der er taget højde for de kan bruges i regnvejr og er et perfekt produkt til det danske vejr.

Specifikationer på iPhone headset hvid med fjernbetjening:
– Har indbygget mikrofon
– Der er ledning med volume kontrol
– Den har en længde af 1 meter

Yderligere info om iPhone headset hvid med fjernbetjening:
Dette headset er ikke originalt Apple headset og derfor er prisen også lav. Men produktet er af høj kvalitet.

Apple introduceret os for dette design tilbage i september 2012. De ønskede at skabe en fjernbetjening og mikrofon i et´ hvor brugeren hurtigt kunne justere lydstyrken, tage opkald og tale. Det lykkes godt og i dag er de også kompatibel med de fleste Android-enheder og computere.