Mini mobilholder med magnet

119 kr.

Mini mobilholder med magnet

Denne magnet mobilholder kan bruges til bilen og i huset. Den passer til alle telefoner. Selve kuglen er magnetisk og den plade der sidder fast på kuglen er en kraftfuld magnet. Den del, der berører mobilen er en 0,3mm plade der sættes på din mobil med m3 tape så den ikke skader mobilen.

Pladen kan du ligge ind under dit cover. Du skal blot lige være obs på hvor tykt dit cover er. Har du et silikone cover er det ingen problem.

Der følger en plade med til din mobil. Du kan købe flere plader HER:

52 på lager

Varenummer (SKU): 4515 Kategorier: ,

Mini mobilholder med magnet

Om produktet
Her er et perfekt eksempel på intuitivt og elegant design. Den er kompakt, simpel, justerbar og så er den sjov at bruge.
Mini mobilholder med magnet er en bearbejdet aluminium, der indeholder en kraftfuld magnet. Den kan fastgøres hvor som helst på instrumentbrættet. De to enheder forbinder sig magnetisk, når telefonen er på plads.

Mini mobilholder med magnet greb kan bruges af alle telefoner. Den er ikke kun til biler. du kan bruge den i dit soveværelse, stue eller køkken. Forstil dig hvor let det ville være at finde din mobil igen hvis den havde et fast sted du kunne sætte den. Den er elegant og fylder ingenting. Køber du flere kan i dele dem. Løs mange problemer med at benytte Mini mobilholder med magnet i din hverdag.

Mini mobilholder med magnet gør det muligt for dig, at tage mobilen på under 1 sekund. Magnetskiven kan drejes 360 grader rundt om kuglen og giver derfor ubegrænset vinkler til din skærm.

Funktioner på mini mobilholder med magnet:
1. Den fastgør alle mobiltelefoner og du kan bruge det med mange forskellige covers
2. Den kan monteres til ethvert instrumentbræt og den kan dreje 360 grader
3. Enheden er holdt sammen af en kraftfuld magnet
4. Neodymium magnet kan ikke skade din smartphone eller tablet
5. Kuglen er lavet af høj kvalitets stål
6. Pladen er lavet af høj kvalitets 6063 aluminium der giver et elegant udseende
7. Hurtig og nem installation på instrumentbrættet
8. Justerbar og kan drejes i den vinkel man ønsker