Wooden chair stand iPad eller MacBook

275 kr.

Wooden chair stand for iPad og MacBook ser ikke blot godt ud. Den er ekstrem robust og har et smukt design. Materiale er af bøjede krydsfiner og er inspired af den ikoniske Eames Lounge træ stol.

Ingen tvivl den kan trække opmærksomhed til sig i dit hjem. Den er lavet af Valnøde træ  kompakt nok til at være på dit skrivebord, køkken eller i stuen.

Den er designet til flere ting og på dit kontor vil den give dig mere. Du kan stille din MacBook i en oprejst og stilfuldt stilling, mens den lader. Til børn er den helt perfekt, efter som du kan stille din iPad i 4 forskellige niveauer.

Ikke på lager

Wooden chair stand iPad eller MacBook

Her er et simpelt smukt designer stativ som er lavet af ægte træ. Denne Wooden chair stand iPad eller MacBook har meget at byde på når det kommer til kompatibilitet. Den gør, hvad det er designet til at gøre, og det er at give plads på dit skrive bord. Du kan benytte den til din Tablet eller din MacBook så den står stilfuldt i en lodret stilling mens den lader.

Wooden chair stand iPad eller MacBook er en smuk måde at fremvise din elskede Mac eller iPad. Fordelen er samtidig at den optager langt mindre plads på dit skrivebordet.

Til iPad og  Tablets
Wooden chair stand iPad eller MacBook passer godt ind i en stue. Den stråler af design og enkelhed. Har du børn er den mere end perfekt. Du kan stille din tablet i 4 forskellige positioner. Det betyder, at dit barn slipper for en dårlig holdning eller ondt i nakken men de leger med iPadén.

Designet på Wooden chair stand iPad eller MacBook er unikt
Træ er noget af det smukkeste der findes når vi snakker bolig indretning. Der er ikke noget mere simple og enkel for os her i Skandinavian end træ. Vi elsker den naturlige farve og at ikke 2 produkter er ens. Materiale er af bøjede krydsfiner og er inspired af den ikoniske Eames Lounge træ stol. Ingen tvivl den kan trække opmærksomhed til sig i dit hjem. Træsorten er Valnød og er den er bukket i et imponerende og enkelt design. Så her er en stand som ikke er begrænset til bestemte produkter eller en bestemte måder. Lige også mærk til de afrunding kanterne og afslutning  er simple god håndværk.

Feature på Wooden chair stand iPad eller MacBook
Vægt: 160 gram
Mål: 14cm x 12cm x 16.5cm
Træ: Valnød