Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 1 stk

89 kr.

 

Sidste år gik et billede viralt af Mark Zuckerberg på sit facebook kontor.

Årsagen til at det gik viralt var ikke kun Zuckerberg selv, men I baggrunden var hans Macbook med et stykke tape foran sit webcam.

Så hvorfor blev hans webcam dækket til?

Forklaringer må være Edward Snowden. Han lærte os meget om at ingen har sit privatliv i fred. CIA agent Snowden kunne forklare, hvordan regeringens spioner i alt hemmelighed kan spionere på alle igennem deres webkameraer, uden at du tænder for det.

Siden Edward Snowden gik til offentligheden, er der kommet fokus på at beskytte ens privatliv. Derfor er der kommet mere og mere fokus på at at dække sit web kamera til. Det gælder både din computer, iPad og iPhone.

Undgå at blive hacket og køb dette webcam cover fra Spyslide.

Spyslide Webcam cover passer på bærbare computere og tabletter fra Acer, HP, Microsoft Surface, Lenovo, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, Chromebook og Asus.

Oplysninger om webcam hacking starter ved [02:15]

26 på lager

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 1 stk

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 1 stk.               Er fremtidens beskyttelse.

De færreste bryder sig om idéen, at der sidder én fremmed person og kigger med, når du sidder alene foran computeren. Og faktisk er mange unge så utrygge, at de sætter et stykke tape foran det lille computer-kamera for at beskytte sig imod ubudne gæster.

En ny undersøgelse viser, at 38 procent mellem de 18-29 årige sætter tape foran deres webcam, for at undgå at blive overvåget. Undersøgelsen er lavet af Analyse Danmark for DANSK IT og DataEthics, der har adspurgt 1008 mennesker om deres brug af tape som digital beskyttelse.

Kilde BT: Klik HER

Der er ved at komme nogle “Webcam cover” på markedet. Vi har valgt at tage en ultra tynd “Spyslide” hjem til shoppen, som har en tykkelse af 0,6mm. Spyslide er ikke kun elegant, men også slank i design.

En af de bedste ting vi har bemærket, er at dette cover næsten ser usynligt ud, når det er installeret på et webcam – i modsætning til klistermærker eller tape.

Vi har testet Spyslide på Mac og den gode nyhed er, at den allerede er blevet testet på flere andre enheder, herunder desktops, bærbare computere og tabletter fra Acer, HP, Microsoft Surface, Lenovo, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, Chromebook og Asus. Så hvis du leder efter et webcam cover, kan Spyslide være et passende valg for dig.

Et andet positivt aspekt ved Spyslide er, at der er 3m-tape på bagsiden. Det tager mindre end 5 sekunder at placere coveret over dit webcam.

Kort om Spyslide Webcam Cover:
– En enkelt solid gadget, der kan installeres inden for 5 sekunder
– Verdens tyndeste mekaniske webcam på kun 0,6 mm
– Utrolig simpel at åbne og lukke

 

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere - 1 stk