Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 3 stk

178 kr.

 

Sidste år gik et billede viralt af Mark Zuckerberg på sit facebook kontor.

Årsagen til at det gik viralt, var ikke kun Zuckerberg selv, men I baggrunden var hans Webcam dækket til med et stykke tape.

Så hvorfor blev hans webcam dækket til?

Forklaringer må være Edward Snowden. Han lærte os meget om at ingen har sit privatliv i fred. CIA agent Snowden kunne forklare, hvordan regeringens spioner og hackere i alt hemmelighed kan spionere på alle igennem deres webkameraer, uden at du tænder for det.

Siden Edward Snowden gik til offentligheden er der kommet fokus på at beskytte ens privatliv. Derfor er der kommet mere og mere fokus på at at dække sit web kamera til. Det gælder både din computer, iPad og iPhone.

Her køber du 3 stk og betaler kun for 2!

Forsvar dig mod hackere, ved at bruge dette webcam cover fra Spyslide

Montage er let – og den passer på bærbare computere og tablets fra Acer, HP, Microsoft Surface, Lenovo, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, Chromebook og Asus.

Oplysninger om webcam hacking starter ved [02:15]

37 på lager

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 3 stk

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere – 3 stk er fremtidens beskyttelse.

De færreste bryder sig om idéen, at der sidder én fremmed person og kigger med, når du sidder alene foran computeren. Og faktisk er mange unge så utrygge, at de sætter et stykke tape foran det lille computer-kamera for at beskytte sig imod ubudne gæster.

En ny undersøgelse viser, at 38 procent mellem de 18-29 årige sætter tape foran deres webcam, for at undgå at blive overvåget. Undersøgelsen er lavet af Analyse Danmark for DANSK IT og DataEthics, der har adspurgt 1008 mennesker om deres brug af tape som digital beskyttelse.

Kilde BT: Klik HER

Der er ved at komme nogle “Webcam cover” på markedet. Vi har valgt at tage et ultra tyndt “Spyslide” hjem til shoppen, som har en tykkelse af 0,6mm. Spyslide er ikke kun elegant, men også slank i design.

En af de bedste ting vi har bemærket om dette cover er, at det næsten ser usynligt ud, når det er installeret på et webcam, i modsætning til klistermærker eller tape som giver et billigt look.

Vi testede Spyslide på Mac og den gode nyhed er, at den allerede er blevet testet på flere andre enheder, herunder desktops, bærbare computere og tabletter fra Acer, HP, Microsoft Surface, Lenovo, Samsung, Dell, Toshiba, Lenovo, Chromebook og Asus. Så hvis du leder efter et webcam cover, kan Spyslide være et passende valg for dig.

Et andet positivt aspekt ved Spyslide er, at det kommer med 3m klæbe tape og tager mindre end få sekunder at blive placeret på et webcam. Du behøver ikke at lægge yderligere lim eller andre klæbende materialer til, for at fastgøre det på en computer.

Kort om Spyslide Webcam Cover:

– En enkelt solid gadget, der kan installeres inden for 5 sekunder.
– Verdens tyndeste mekaniske webcam dækning, kun 0,6 mm.
– Utrolig simpel at åbne og lukke.

Webcam cover der beskytter dit privatliv mod hackere - 3 stk