Defender Case iPad mini 2019

199 kr.

Robust og perfekt beskyttelse – især til børn.

Den Defender case iPad mini 2019 og (iPad mini 4) er modtaglig over for slag, ridser og er den perfekte all-around forsvar mod livets små uheld.

Inspiration til denne iPad mini case er lavet ud fra Otterbox Defender Case. Men det er ikke en otterbox og derfor er den også billigere.

3 på lager

Varenummer (SKU): 10626 Kategorier: , Tag:

Defender Case iPad mini 2019

Defender Case iPad mini 2019 er til Apple iPad Mini tablet 4 og iPad mini 2019 (ikke 1-2-3). Den er den perfekte størrelse til børnene og underholdning on-the-go.

Farven er sort og er boksen er sat sammen af 3 lag. Vi taler om et kombinerer slidstærkt polycarbonat med stødabsorberende silikone, som giver fuld beskyttelse mod de farer der venter fra børn eller uheld.

Hvis du gerne vil have direkte touch funktion på din iPad skærm kan du pille folie af fronten. Defender Case iPad mini 4 beskytter din iPad mini godt og glasset går kun i stykker hvis du taber noget direkte ned på glasset.
Ønsker du at sikre din iPad mini optimal, så skal du tage et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP (Bulletproof Screen Protector) som er et 0,3mm sikkerhedsglas til din ipad skærm. Glasset er 9 x stærkere end normalt glas som modstår ridser, slag og fald. Man montere det selv på 30 sekunder og det påvirker ikke touch funktion på skærmen.

På Defender Case iPad mini 2019 er der selvfølgelig taget højde for at alt, så som plads til kamera, mikrofon, volumen kontrol og opladning port.

I pakken medfølger der et back cover med som har en indbygget stand til din iPad mini 2019. Den giver ekstra beskyttelse under transport og fungerer som en udstillings-stand, der kan sættes op så den er stående eller i liggende position. Det gør den let at se film på eller skrive mails.

Silikone i Defender Case iPad mini 2019 holder støv og snavs ud af de vigtigste åbninger og gør den fleksibel ved tab.

Denne case bliver benyttet af mange folkeskoler og til børn i alle aldre. Det er kvalitet og den fungere som den skal. Vi kan kun varmt anbefale denne case.