iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case

479 DKK 395 DKK

iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case

Robust og perfekt beskyttelse – især til børn.
iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case  er modtaglig over for slag, ridser og er den perfekte all-around forsvar mod livets små uheld.

Ikke på lager

iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case

Dette er den perfekte ipad case til børnene og underholdning on-the-go.

iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case  er sort og er boksen er sat sammen af 3 lag. Vi taler om et kombinerer slidstærkt polycarbonat med stødabsorberende silikone, som giver fuld beskyttelse mod de farer der venter fra børn eller uheld.

Den indbyggede skærmbeskytter i iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case  forhindrer ridser, snavs og fingeraftryk fra at komme på din skærm. Hertil kommer der et “skjold” som fungerer som et beskyttende dæksel på forsiden eller bagsiden. Skjoldet har en anden funktion som gør at man kan stille sin iPad 2-3-4 op på 2 måder så det let at skrive mail eller se film. Den giver ekstra beskyttelse under transport og fungerer som en udstillings-stand, der kan sættes op så den er stående eller i liggende position.

iKing.dk sælger denne iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case  efter som det kan kombineres med vores 0,3 mm sikkerhedsglas fra Bulleproof Screen Protector. Man skubber bare plastik (skærmbeskytteren) ud af Otterboxsen. Når det hele så er sat sammen igen rør du ved rigtig glas og ikke plastik. Så tag et kig på vores BSP panser glas som er 9 gange stærkere end glas.

Når iPad 2-3-4 Otterbox Defender Case  er samlet, har du direkte touch funktion på din iPad skærm. Der er selvfølgelig taget højde for at alt, så som plads til kamera, mikrofon, volumen kontrol og opladning port.

Silikone i boksen holder støv og snavs ud af de vigtigste åbninger og gør den fleksibel ved tab.