iPad 2 3 4 smart case sort læder

199 DKK

iPad Air smart case i sort læder
– Cover har en blød inderside af mikrofibre, som holder skærmen ren.
– Det beskytter din iPad mod ridser, støv og stød
– Din iPad tænder og slukker ved at åbning og lukning
– Magnetstriben sidder i coveres
– Cover kan foldes og stilles i flere positioner

Ikke på lager

iPad 2 3 4 smart case sort læder
iPad 2 3 4 smart case sort læder er smuk og denne case passer til Apples iPad 2,3,4. Denne smart case er utrolig tyndt og stilfuldt. Det er dækket af syntetisk læder på forsiden og bagsiden. Så den er vandafvisende.

Det magnetisk cover gør at din iPad 2 3 4 smart case sort læder tænder og går i dvale når du åbner og lukker låget, derudover giver det også en perfekt pasform og beskytter din iPad mod ridser og støv.

Casen har en blød inderside af mikrofibre, som holder skærmen ren. Du kan stille casen/covert i flere positioner så den kan bruges som stander, så du nemt kan skrive, se film, læse osv.

Optimal beskyttelse sammen med iPad 2 3 4 smart case sort læder
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din iPad air og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP som kun er 0,3mm tykt og der er ingen negative påvirkninger på touch skærmen. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.