iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 RØD

199 kr.

iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 er Robust og perfekt beskyttelse – især til børn. 

iPad 2017 Defender Cover Case er modtaglig over for slag, ridser og er det perfekte all-around forsvar mod livets små uheld.

OBS: Dette cover minder meget om en Otterbox og har samme kvaliteter.

Ikke på lager

iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 RØD

iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 RØD er den perfekte iPad case til børnene og underholdning on-the-go.

iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 er rød og sort og boksen er sat sammen af 3 lag. Vi taler om et kombineret slidstærkt polycarbonat med stødabsorberende silikone, som giver fuld beskyttelse mod de farer der venter fra børn eller uheld.

Den indbyggede skærmbeskytter i iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 forhindrer ridser, snavs og fingeraftryk fra at komme på din skærm. Hertil kommer der et “skjold” som fungerer som et beskyttende dæksel på forsiden eller bagsiden. Skjoldet har en anden funktion som gør at man kan stille sin iPad 5 op på 2 måder så det er let at skrive mails eller se film. Den giver ekstra beskyttelse under transport og fungerer som en udstillings-stand, der kan sættes op så den er i stående eller  liggende position.

iKing.dk sælger denne iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 RØD efter som det kan kombineres med vores 0,3 mm sikkerhedsglas fra Bulleproof Screen Protector. Man skubber bare plastik (skærmbeskytteren) ud af Otterboxsen. Når det hele så er sat sammen igen rør du ved rigtig glas og ikke plastik. Så tag et kig på vores BSP sikkerhedsglas som er 9 gange stærkere end normalt glas. Så har du sikret din iPad 5 på den bedste måde du kan.

Når iPad 2017 Defender Cover Case iPad 5 RØD er samlet, har du direkte touch funktion på din iPad skærm. Der er selvfølgelig taget højde for at alt, så som plads til kamera, mikrofon, volumen kontrol og opladning port er tilgængeligt.

Silikone i boksen holder støv og snavs ude af de vigtigste åbninger og gør den fleksibel ved tab.