iPad Air 2 Otterbox Defender Case

355 kr.

iPad Air 2 Otterbox Defender Case er Robust og perfekt beskyttelse – især til børn. 

Otterbox Defender Case er modtaglig over for slag, ridser og er det perfekte all-around forsvar mod livets små uheld.

Ikke på lager

iPad Air 2 Otterbox Defender Case

iPad Air 2 Otterbox Defender Case er den perfekte ipad case til børnene og underholdning on-the-go.

iPad Air 2 Otterbox Defender Case er sort og boksen er sat sammen af 3 lag. Vi taler om et kombineret slidstærkt polycarbonat med stødabsorberende silikone, som giver fuld beskyttelse mod de farer der venter fra børn eller uheld.

Den indbyggede skærmbeskytter i iPad Air 2 Otterbox Defender Case  forhindrer ridser, snavs og fingeraftryk fra at komme på din skærm. Hertil kommer der et “skjold” som fungerer som et beskyttende dæksel på forsiden eller bagsiden. Skjoldet har en anden funktion som gør at man kan stille sin iPad Air op på 2 måder så det er let at skrive mails eller se film. Den giver ekstra beskyttelse under transport og fungerer som en udstillings-stand, der kan sættes op så den er i stående eller  liggende position.

iKing.dk sælger denne iPad Air 2 Otterbox Defender Case efter som det kan kombineres med vores 0,3 mm sikkerhedsglas fra Bulleproof Screen Protector. Man skubber bare plastik (skærmbeskytteren) ud af Otterboxsen. Når det hele så er sat sammen igen rør du ved rigtig glas og ikke plastik. Så tag et kig på vores BSP sikkerhedsglas som er 9 gange stærkere end normalt glas. Så har du sikret din iPad Air 2 på den bedste måde du kan.

Når iPad Air 2 Otterbox Defender Case er samlet, har du direkte touch funktion på din iPad skærm. Der er selvfølgelig taget højde for at alt, så som plads til kamera, mikrofon, volumen kontrol og opladning port er tilgængeligt.

Silikone i boksen holder støv og snavs ude af de vigtigste åbninger og gør den fleksibel ved tab.

Gratis fragt på iPad Air 2 Otterbox Defender Case