iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case

iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case fra Urban Armor Gear er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til børn, folk der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Designet til Apple iPad mini 4 og iPad mini 2019 (ikke mini 2-3)
– Letvægt Cover med 2 lags konstruktion
– Slagfast ydre skal og blød kerne
– Let omgålige knapper Vandtæt og glidsikret materiale.
– Nem adgang til touch screen og alle porte
– Blændfri foto og ingen lyd forringning
– Smart Cover (tænd/sluk ved åbning og luk) og Frogskin Technology ™ greb
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case

iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case fra Urban Armor Gear er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til dem der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet en holdbar, smuk og super lækker cover case.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Har krystalklar HD-skærm
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab – Født med overdimensionerende knapper

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear)har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk.

Materialerne i iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case fra Urban Armor Gear er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i solcremer og håndcremer.

iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case har titlen: The Badge of Honor
iPad mini scout smart cover UAG case fra Urban Armor Gear er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at Casen er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6

For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, imens der ikke må kunne ses nogen skade på skærmen.

Militær præcision udviklet til perfektion

MIL-STD 810 er en amerikansk militær certificering der anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold. Selvom dette cover bruges af militæret, vil du opdage, at når coveret er sat på, føles det let og elegant og slet ikke klodset.

Køb iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case og du får ikke blot et smukt cover. Her får du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sport.

 

UAG produkter så som iPad mini 4 2019 scout smart cover UAG case fra Urban Armor Gear er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr til adventure folk.

Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien. Deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter.