Hybrid slim-fit iPad Air cover case sølv

75 kr.

Lækker slim-fit case til iPad Air

– Smuk beskyttelsescover med stødabsorberende kanter
– Hybrid cover case i 2 dele og ultra slim-fit
– Kanten på din iPad mini bliver dækket
– Passer perfekt sammen med et BSP sikkerhedsglas
– Kompatibel med Apple iPad Air Retina

OBS. Den passer ikke til iPad Air 2!

Læs mere om produktet nede på siden.

Ikke på lager

Hybrid slim-fit iPad Air cover case sølv

Hybrid slim-fit iPad Air covercase sølv, er lavet med stødabsorberende kanter. Det er den ultamative beskyttelse på en elegant måde. Efter du har sat din iPad Air i hybridcoveret, har den en tykkelse på intet mindre end 1,7 cm. Det er hvad vi på den frække måde kalder en tynd fætter. Vi kan fortælle at en iPad Air fylder 0,75 cm. Derfor har vi givet den navnet slim-fit.

Kanten på Hybrid slim-fit iPad Air covercase er iøvrigt hævet lidt over glasset, som gør at din iPad Air er optimalt beskyttet, selv når du lægger den med skærmen nedad. Hvis du har børn der bruger din iPad vil vi anbefale du tager et kig på vores BSP sikkerhedsglas. Så er du dækket 100% ind.

Hybrid slim-fit iPad Air covercase sølv er lavet af 2 dele og er en hybrid covercase. Den ene del er stødabsorberende gummi og den anden del er en hård og fast skal. Det giver den et eksklusivt look. Når du har den i dine hænder, vil du mærke, at den ikke lige glider ud af dine hænder så let. Denne slim-fit iPad Air cover case har det vi kalder anti-slip.

På markedet findes der rigtig mange gode safety-cases. Men det er sjældent, man ser så slankt et cover, som beskytter din iPad Air perfekt. Derfor er Hybrid slim-fit iPad Air cover case sølv en af iKings all-time favorit iPad covers.