iPhone 6 cover i slangeskind – Mat sort

148 kr.

Et “must have” for feinsmeckers!!

Dette er et luxsus Cover produceret af ægte Water snake. Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet.

Coveret passer til iPhone 6/6s

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3287 Kategorier: , , ,

iPhone 6 cover black water snake mat sort

Dette iPhone 6 cover black water snake mat sort er ægte lavet af ægte slangeskind og er et luxsus Cover. Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone en unik luksusindpakning, der ikke mister form under brug. Så du møder ikke andre der har samme cover hvis du køber et iPhone 6 cover black water snake mat sort .

Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % slangeskind. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Skind og dyr print er high fashion lige nu. Især slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og iKing har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Optimal beskyttelse sammen med iPhone 6 cover black water snake mat sort .
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din Smartphone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.

Fuldstændig ligegyldig og sjov info om black water snake:
I den kinesiske stjernetegn er black water snake næst efter en drage. Nogle af de symboler man bær hvis man er født i slangens tegn mystik, godt temperament og en færdighed til at kommunikere. De har hård moral og stor visdom. De er som regel økonomisk sikker og ikke behøver at bekymre sig om penge. De har enorm sympati for andre og vil gerne tage foranstaltninger til at hjælpe sine medmennesker. De er fast besluttede på at opnået deres mål og hader at mislykkes. Selvom de ser rolig på overfladen, er de intense og lidenskabelig. De har en rig kilde til inspiration.

Berømtheder Født i slangens åre:
Elizabeth I, Abraham Lincoln, Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Muhammad Ali, Jacqueline Onassis, Charles Darwin, Picasso, Clara Barton, Liz Claiborne, Fannie Farmer, Audrey Hepburn, Anne Frank, Ellen Goodman, Carole King, Shakira, Demi Moore, Elizabeth Hurley, Edward Furlong, Liv Tyler, Kim Basinger, Kristen Davis, Martha Stewart, Piper Perabo og Sarah Jessica Parker.