iPhone 6 rokkeskinds cover handmade

99 kr.

Et “must have” for feinsmeckers!!

Dette er et luxsus Cover produceret af ægte rokkeskind (stingray). Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet.

Naturligt bling fra bunden af havet og glimter som diamanter på mobilen.

Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % rokke. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in Endanger Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Coveret passer til iPhone 6/6s

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3516 Kategorier: , , ,

iPhone 6 rokkeskinds cover handmade

Dette iPhone 6 rokkeskinds cover handmade er et luxsus Cover produceret af ægte Stingray (rokke). Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone en unik luksusindpakning, der ikke mister form under brug. Så du møder ikke andre der har samme cover hvis du køber et iPhone 6 rokkeskinds cover handmade.

Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % rokke. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Skind og dyr print er high fashion lige nu. Især slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og iKing har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Optimal beskyttelse sammen med iPhone 6 rokkeskinds cover handmade
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din Smartphone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.