iPhone 6s slange cover Python F

199 DKK 99 DKK

Et “must-have” for feinsmeckers!!

Dette er et unika Cover produceret af ægte Pytonskind. Hver Cover er derfor unikt, som er håndlavet i høj kvalitet.

Dette Cover passer til iPhone 6/6s. Læs mere om dette slange Cover længere nede på siden.

1 på lager

iPhone 6s slange cover Python F 

– et “must-have” for feinsmeckers!!

Dette Python slangeskinds cover er et luksus cover produceret af ægte Pytonskind. Hver cover er derfor et unika stykke, som er håndlavet i høj kvalitet. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone en unik luksusindpakning, der ikke mister form under brug. Så du møder ikke andre der har samme cover hvis du køber et iPhone 6s slange cover Python.

Vi kan garantere at produkterne er fremstillet af 100 % slangeskind. Vores designer af disse covers er opmærksomme på en hver detalje.

Skind og dyr print er high fashion lige nu. Især slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Se blot billederne her på siden. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og iKing har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Kollektionen på vores iPhone 6s slange cover Python F rummer flere smukke mønstre/farver som kan ses på iKing.dk. Vi sælger både til iPhone generation 4-5-6.

Bemærk, at alle skind er produceret under reglen og regulering af: Convention on International Trade in endangered Species of Wild Fauna and Flora (CITES)

Lidt sjov info om Python slangen
Pythons er en af ​​de største slanger. I modsætning til mange andre snake arter, behøver pythons ikke producerer gift – de er ikke-giftige slanger. Kvælerslanger lever i de tropiske områder i Afrika og Asien. De kan findes i regnskove, savanne og ørkener. En masse mennesker holde dem som kæledyr.

Optimal beskyttelse sammen med iPhone 6s slange cover Python F
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din Smartphone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se video HER