iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder

269 kr.

iPhone 6-7-8 cover UAG er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den til børn, folk der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Designet til Apple iPhone 6/6s – 7 – 8
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)
– Letvægtscover med 2 lags konstruktion
– Slagfast på ydre skal og blød inden i
– Let omgåelige knapper
– Vandtæt og glidesikret materiale.
– Nem adgang til touch screen og alle porte
– Blændfri foto hul og ingen lyd forringning
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

Ikke på lager

iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder

iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til den der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet et holdbart, smukt og super lækkert cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder er født med overdimensionerende knapper

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear) har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i solcremer og håndcremer.

iPhone Scout cover UAG fra UAG har titlen: The Badge of Honor
Coveres er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at dette iPhone cover fra Urban Armor Gear er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6 For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, imens der ikke må kunne ses nogen skade på skærmen.

Militær præcision udviklet til perfektion på iPhone cover UAG.
MIL-STD 810 er et amerikansk militær certificering anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold.Selvom dette cover bruges af militæret, vil du opdage at når coveret er sat på, føles det let og elegant og slet ikke klodset.

Her køber du ikke blot et smuk cover. Her køber du det ultimative cover der kan holde til børn, arbejde og sport. iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder holder til det vilde liv.

 iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder

Optimal beskyttelse på iPhone

Tag et kig på et af iKing´s mange BSP sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

sikkerhedsglas har været fremme i nogle år nu. iKing.dk var en af de første i Europa til at sælge disse sikkerhedsglas. Vi har løbende udviklet nye glas og forbedret glasset over flere gange. Vi har BSP sikkerhedsglas der går til kanten for at få et clean look. Vi har andre der stopper et par mm. før kanten (iPhone generation 6-7) så du kan have en bumper på. Vi har kombineret titanium og sikkerhedsglas for at skabe et bedre look og længere holdbarhed.

UAG produkter så som iPhone 6-7-8 UAG Scout Pathfinder er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr for adventure folk. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien.

Deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter.