iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort

99 kr.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk.

Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. iPhone 6 PLUS Qi cover med trådløs opladning, oplader igennem magnetisk induktion.

Coveret er mat sort og har et rå look. Fordelen ved dette Qi cover er du ikke skal pille det af, hvis du ønsker at oplade det med kabel. Coveret er designet så man stadig kan oplade sin iPhone med et lightning kabel. Du kan blot trække lyn-porten ud og så er der fri adgang til dit lightning kabel.

Qi opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi stationer (oplader).

Coveret passer til iPhone 6/6s PLUS

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3938 Kategorier: ,

iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort

Her er et kvalitets Qi Cover til iPhone 6 PLUS med indbygget Qi modtagerspole til trådløs opladning.
(Det kræver at man har, eller køber en Qi opladningsplade eller Qi Radio/lampe her på iKing)

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Så drop alt det kabelrod og køb et flot slank iPhone 6 PLUS Qi cover med trådløs opladning som beskytter og oplader din iPhone. Sæt opladeren (charger) til din computer eller ha´ den liggende ved seng/sofa. Så har du let ved at tage din mobil hurtigt når du modtager opkald uden at have nogle kabler indblandet i processen.

Hvordan virker det så!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. IKEA har allerede lavet møbler med Qi stationer.
iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort, oplader igennem magnetisk induktion. Opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi oplader.

Forstil dig din power oplader ligger ved siden af din computer. Nu er det let at tage telefonen når den ringer. Ingen kabler og problemer med at få den op til øret.

Bemærk: Trådløs opladerplade (sender) medfølger ikke til iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort, men alle standard Qi opladeplader kan anvendes. Se flere modeller på iking.dk.

iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover matsort har en indbygget micro USB-port til din iPhone
Design: Høj kvalitet, rå look, matsort og slankt design
Adgang: Her er adgang til alle porte, funktioner og knapper.
Installation: Bare sæt din mobil i. Den er let at installere og tage af

iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort indholder: 
1 x iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort
1 x Brugermanual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation

Om iPhone 6 PLUS Qi slim-fit cover mat sort
– TX Input: DC 5V/1.5A
– RX Output: DC 5V/1000mA Max
– Working Frekvens: 110-205KHz
– Opladning effektivitet ≥70%
– Transmit power 5W
– Ultratynd receiver tykkelse: 2mm
– Kompatibel til: iPhone 6