iPhone 6s slim-fit brunt læder cover

69 kr.

Stilfuldt iPhone 6/6s slim-fit PU lædercover!

Her får du et smukt lædercover som gør din iPhone 6/6s fuldendt.

Kort om Coveret:
– Materiale: PU læder
– Ultra slank profil
– Indvendig med mikrofiber
– Udskæring til alle stik
– Tænd/sluk og lydknapper er dækket af læder
– Præcisionsformet til iPhone 6 og iPhone 6S

1 på lager

Varenummer (SKU): 5444 Kategorier: ,

iPhone 6s slim-fit brunt læder cover

Lavet til iPhone 6/6s af PU læder

Her har du et lækkert lædercover der er udformet til at passe din iPhone med et slim-fit design. Det inderste af coveret er lavet af blød microfiber, som beskytter bagsiden af din telefon mod ridser, mens det er inde i coveret. Vi sælger iPhone 6s slim-fit brunt lædercover i farverne brun og sort.

Så er du til et enkelt og smukt cover som ingen vægt har, så er dette iPhone 6s slim-fit brunt lædercover det helt rette for dig. Lædercoveret føles vidunderligt at holde om. Kanterne rager ud lige nok, så du kan placere telefonen med forsiden nedad, og ikke bekymre dig om at ridse glasset. Dog anbefaler vi du kigger på vores BSP sikkerhedsglas, for at få den optimale beskyttelse.

Hver af disse iPhone 6s slim-fit brunt lædercover bliver kontrolleret og rettet til af mennekser. Så det “final touch” er handmade og blevet kontrolleret inden pakning.

Inspirationen til dette lædercover kommer igennem Apples eget læder cover.  Der er ingen logoer, mærker eller sømme at se. Alt er lavet i en enkel stil. Der er god plads i bunden efter som coveret ikke dækker langsiden. Det betyder iøvrigt at det er meget lettere at glide fingeren op over skærmen for at bruge diverse genveje. Kanten holder dog stadig fast i din iPhone og hjælper mod tab og stød ved et evt. fald.

Lydstyrkeknapperne er dækket og beskyttet af læder. Det er tænd/sluk knapperne også. Det eneste der er direkte adgang til er lydløs-knappen.

Køb iPhone 6s slim-fit brunt læder cover fordi den både tilbyder beskyttelse mod ridser og skrammer, men endnu mere fordi den giver et clear og lækkert look. Der er ingen tvivl om dette er en stilfuld sag, der føles rar at have i hånden.