iPhone 6 bumper slim-fit Black

19 kr.

iPhone 6 bumper slim-fit Black
Denne 0,7mm bumper er verdens tyndeste iPhone bumper. Den er lavet af det fineste aluminium og giver din iPhone 6 en elegant beskyttelse.

Den fungere meget bedre end de normale metal Bumper, der er på marked, efter som den er designet, så der næsten ingen signal forstyrrelser er.

Ikke på lager

iPhone 6 bumper slim-fit Black

Denne ultra tynde bumper på 0,7mm giver din mobiltelefon et smukt og elegant udseende. Det mærkes også, når du holder den i hånden.

iPhone 6 bumper slim-fit Black er let at montere og den beskytter mod hverdagens slid. Den er lavet af høj kvalitets 0.7mm Aluminium som gør den modstads dygtig mod dagligdagens slid.

På siderne af bumperen er der lavet 4 huller og de er ikke kun til pynt. De huller gør at iPhone 6 bumper slim-fit Black fungere meget bedre end de normale metal Bumper, der er på marked, efter som den er designet, så der næsten ingen signal forstyrrelser er.

iPhone 6 bumper slim-fit Black gør din iPhone trendy og cool.

Bumperen komme i alle de farver du kan finde en iPhone i. Så den kan købes i guld, sort, mørke grå og sølv.

Features om iPhone 6 bumper slim-fit Black:
• Perfekt pasform til iPhone 6
• Lavet af høj kvalitet aluminium, 0,7 mm
• Nem installation, bare sæt den over din iPhone
• Den lukkes med en krog og den holder bumperen samlet
• Den falmer ikke i farven • Beskytter din iPhone mod ridser, stød og stød
• Den er slim-fit og derved ser din iPhone altid elegant ud
• Fantastisk og økonomisk overkommelig gave til venner og familie

Optimal beskyttelse med sikkerhedsglas fra BSP
Ønsker du at sikre din mobil optimal, så skal du tage et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP (Bulletproof Screen Protector) som er et 0,3mm sikkerhedsglas til din mobil skærm. Glasset er 9 x stærkere end normalt glas som modstår ridser, slag og fald. Man montere det selv på 30 sekunder og det påvirker ikke touch funktion på skærmen. sikkerhedsglas fra BSP passer perfekt med iPhone 6 bumper slim-fit Black.