iPhone 6 Navigator cover fra UAG

199 DKK

iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear er Militær godkendt af US army mod salg og rystelser i det ekstrem og derfor passer den ind til børn, folk der arbejde udendørs eller lever en aktiv livsstil.

 

Designet til Apple iPhone 6 / 6s
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)
– Letvægt Cover med 2 lags konstruktion
– Slagfast på ydre skal og blød inden i
– Let omgålige knapper
– Vandtæt og glidesikre materiale.
– Nem adgang til touch screen og alle porte
– Blændfri foto hul og ingen lyd forrigning
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

GRATIS FRAGT

Ikke på lager

iPhone 6 Navigator cover fra UAG 

iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear  er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstrem og derfor passer den ind til den der arbejde udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet en holdbar, smuk og super lækker cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kerne er blød.
– De blød gummibelagt omkring skærm giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear er født med over dimensionerende knapper

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear) har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier findes i solcreme og håndcremer.

iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear har titlen: The Badge of Honor
Coveres er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at dette iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6 For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, mens ikke opretholde nogen skade på den berørings følsomme skærm.

Militær præcision udviklet til perfektion på iPhone 6 Navigator cover
MIL-STD 810 er et amerikansk militær certificering anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold. Selvom traditionelt tildelt militære formål, er Mil-Spec-certificering gives til en række kommercielle produkter, der stræber mod de samme standarder for robust hed, holdbarhed og beskyttelse.

Her køber du  ikke blot et smuk cover. Her køber du den ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sports. iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear holder til det vilde liv.

Optimal beskyttelse på iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear 
Tag et kig på et af iKing´s mange BSP sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.
sikkerhedsglas har været fremme i nogle år nu. iKing.dk var en af de første i Europa til at sælge disse sikkerhedsglas. Vi har løbende udviklet nye glas og forbedret glasset over flere gange. Vi har BSP sikkerhedsglas der går til kanten for at få et clean look. Vi har andre der stoppe et par mm før kanten (iPhone generation 6) så du kan have en bumper på. Vi har kombineret titanium og sikkerhedsglas for at skabe et bedre look og længere holdbarhed.

 iPhone 6 Navigator cover fra UAG

UAG produkter så som iPhone 6 Navigator cover fra Urban Armor Gear  er designet af eventyrlystige folk der er lever for at skab udstyr for adventure folk. Firmaet er grundlagt i det  sydlige Californien. Deres produkter gennemsyre selve karakteren af ​​eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter. 


[]