iPhone 6s soft wooden unika cover walnut

49 kr.

Unika soft cover til din iPhone 6/6s

Super frækt beskyttelse cover lavet i et 2-lag design med et naturlige træ look.

iPhone 6 soft wooden unika cover absorbere stød, når faldende. De overdækket knapper øger beskyttelsen og holder det stadig nemme at trykke.

Der er tænkt over kamera beskyttelse. Kanten er hævet omkring udskæring som så holder linsen mindre tilbøjelige til at blive ridset. Når coveret er “face down” vil glasset ikke rør ved bordfladen.

Ikke på lager

iPhone 6s soft wooden unika cover walnut

Dette iPhone 6s soft wooden unika cover walnut giver en superbeskyttelse og et lækker look. Det ligner umiddelbart hård plast. Men coveret er faktisk fremstillet i blødt gummi, som gøre det nemmere at montere og afmontere.

iPhone 6s soft wooden unika cover walnut er yderligere designet med en sort gummi kant, som lige giver den sidste finesse til dette cover.

Et hver af disse iPhone cover er et unika stykke. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone en unik indpakning, der ikke mister form under brug. Så du møder ikke andre der har samme cover hvis du køber et iPhone 6s soft wooden unika cover walnut.

Funktioner på iPhone 6s soft wooden unika cover walnut:
– Moderne og kompakt design
– Naturlig træstruktur og blødt TPU sørger for behagelig betjening og lækkert greb
– God allround beskyttelse mod stød, ridser og støv
– Forhøjede sider der beskytter skærmen og kameraet
– Alle funktioner er let tilgængelige
– Let at montere og afmontere
– Materiale: Naturligt træ og TPU

Hvad er TPU?
iPhone 6s soft wooden unika cover walnut er et TPU cover (Thermoplastic polyuretane) som er en plastikblanding der har mange forskellige kvaliteter. De primære kvaliteter er, at det har en fantastisk elasticitet, en glat overflade og så er det modstandsdygtigt overfor olie, fedt og slag.

TPU er super velegnet til mobilcovers da det er elastisk og give den en beskyttelse, mod både stød og fedtede fingre.

sikkerhedsglas til iPhone 6/6s
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din iPhone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.