iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID

89 kr.

iPhone 7 Carbon fiber cover

Den passer til iPhone 7 – og iPhone 6/6s hvor der så er lidt mere plads rundt om kamera linsen.

Super frækt beskyttelse cover lavet i Carbon fiber look.

Det er et letvægts cover som absorbere stød, når faldende. De overdækket knapper øger beskyttelsen og holder det stadig nemme at trykke.

Der er tænkt over kamera beskyttelse. Kanten er hævet omkring udskæring som så holder linsen mindre tilbøjelige til at blive ridset. Når coveret er “face down” vil glasset ikke rør ved bordfladen.

Ikke på lager

iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID

Dette iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID giver en superbeskyttelse og et lækker look. Det ligner umiddelbart hård plast. Men coveret er faktisk fremstillet i blødt gummi, som gøre det nemmere at montere og afmontere.

Dette cover er et ultra-tynd “Shockproof” med et look af carbon fiber. Det er et billigt og lækkert cover til din iPhone 7.

Carbon fiber, hvad vi kender som kulfiber på dansk, er den betegnelse mange bruger om det materiale du kan bygge utrolige kraftige og lette konstruktioner af. Din iPhone 7 samme look og du kan vælge imellem sort, brunt, hvidt eller blå.

iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID er yderligere designet så den dækker volume og tænd/sluk knapperne. Det giver en super beskyttelse en lille lækker finesse til dette cover.

Funktioner på iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID:
– Moderne og kompakt design
– Blødt TPU sørger for behagelig betjening og lækkert greb
– God allround beskyttelse mod stød, ridser og støv
– Forhøjede sider der beskytter skærmen og kameraet
– Alle funktioner er let tilgængelige
– Let at montere og afmontere
– Materiale: TPU

Hvad er TPU?
iPhone 7 carbon fiber soft cover HVID er et TPU cover (Thermoplastic polyuretane) som er en plastikblanding der har mange forskellige kvaliteter. De primære kvaliteter er, at det har en fantastisk elasticitet, en glat overflade og så er det modstandsdygtigt overfor olie, fedt og slag.

TPU er super velegnet til mobilcovers da det er elastisk og give den en beskyttelse, mod både stød og fedtede fingre.

sikkerhedsglas til iPhone 7 PLUS
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din iPhone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.