iPhone 7-8 PLUS bumper sølv

99 kr.

iPhone 7-8 PLUS bumper sølv

Denne 0,7mm bumper er verdens tyndeste iPhone bumper. Den er lavet af det fineste aluminium og giver din iPhone 7-8 PLUS en elegant beskyttelse.

Den fungerer meget bedre end de normale metal Bumper, der er på markedet, eftersom den er designet, så der næsten ingen signal forstyrrelser er.

(OBS – bumper vises her på en iphone 6 plus)

4 på lager

Varenummer (SKU): 11861 Kategorier: , Tag:

iPhone 7-8 PLUS bumper sølv

Denne iPhone 7-8 PLUS bumper sølv er en ultra tynde bumper på 0,7mm giver din mobiltelefon et smukt og elegant udseende. Det mærkes også, når du holder den i hånden.

iPhone 7-8 PLUS bumper sølv er let at montere og den beskytter mod hverdagens slid. Den er lavet af høj kvalitets 0.7mm Aluminium som gør den modstandsdygtig mod dagligdagens slid.

På siderne af bumperen er der lavet 4 huller og de er ikke kun til pynt. De huller gør at iPhone 6 bumper slim-fit Silver fungerer meget bedre end de normale metal Bumpers, der er på markedet, eftersom den er designet, så der næsten ingen signal forstyrrelser er.

Denne bumper sørger for din iPhone ser trendy og cool ud da du bevare Apples look.

Om iPhone 7-8 PLUS bumper sølv :
• Perfekt pasform til iPhone 7-8 PLUS
• Lavet af høj kvalitets aluminium, 0,7 mm
• Nem installation, bare sæt den over din iPhone
• Den lukkes med en krog og den holder bumperen samlet
• Den falmer ikke i farven
• Beskytter din iPhone mod ridser og stød
• Den er slim-fit og derved ser din iPhone altid elegant ud
• Fantastisk og økonomisk overkommelig gave til venner og familie

Optimal beskyttelse med sikkerhedsglas fra BSP
Ønsker du at sikre din mobil optimal, så skal du tage et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP (Bulletproof Screen Protector) som er et 0,3mm sikkerhedsglas til din mobil skærm.

Glasset er 9 x stærkere end normalt glas som modstår ridser, slag og fald. Man monterer det selv på 30 sekunder og det påvirker ikke touch funktionen på skærmen. sikkerhedsglas fra BSP passer perfekt med iPhone 7-8 PLUS bumper sølv .