iPhone 7-8 denim stof cover model 1

39 kr.

Marokko cover til din iPhone 7-8

Produktegenskaber
– Fleksibel hard cover
– Anti-slip
– Lavet af høj kvalitet stof
– Enkel og simple design
– Let adgang til opladning

Ikke på lager

iPhone 7-8 denim stof cover model 1

iPhone 7-8 denim stof cover model 1 er designet til din iPhone 7 og 8. Cover er som et par jeans med huller i. Du giver sig selv et look som de andre ikke har. Der mange modeller at vælge imellem ved iking.dk.

Når du holder dette iPhone 7-8 denim stof cover model 1 i hånden vil dine venner tydeligt bemærke dit cover er anderledes end deres. Stoffet vil iøvrigt være forskelligt på alle vores cover og du vil få et unika stykke..

Der er let adgang til alle porte og knapper på dette cover.

iPhone 7-8 denim stof cover model 1 er lavet med anti-slip som forhindre dig i at telefonen glide ud af din hånd. Der er stoffet der giver dig et godt greb.

Så kigger du efter efter et råt cover til din nye iPhone 7 eller 8 så tjek vores modeller ud. Du køber et sejt og frækt hard cover som giver dig god beskyttelse og et fantastisk look.

Beskyttelse:
Fremragende beskyttelse og godt greb med let adgang til knapper.

Ekstra beskyttelse sammen med iPhone 7-8 denim stof cover model 1:
Kig på vores skærmbeskytter. Vil du sikre din skærm mod slag så er et sikkerhedsglas en nødvendighed. Vi har mange modeller og farver. Se blot HER

Sjov viden om Denim – Jeans – Cowboy bukser:

Et kært barn har mange navne. Jeans stammer fra Genova.
Allerede i 1500-tallet fremstillede den italienske bystat Genova slidstærke arbejdsbukser. De blev især brugt i den genovesiske flåde, hvor søfolkene havde brug for bukser, som nemt kunne smøges op, når dækket skulle svabres.

Navnet for jeans skyldes imidlertid franskmændene. De forsøgte at kopiere det genovesiske stof, men opfandt ved en fejl i stedet stoffet denim. Deres nye bukser kaldte de for “Bleu de Gênes” – genovablå – hvor det sidste ord udtales nogenlunde som jeans.

I 1700-tallet blev jeans populære blandt britiske handelsfolk, som bragte bukserne til USA. Her blev minearbejdere, jernbanefolk og fabriksarbejdere glade for de slidstærke bukser.