iPhone 7-8 indian hard cover model 1

39 kr.

Indianer cover til din iPhone 7-8

Produktegenskaber
– Fleksibel hard cover
– Anti-slip
– Lavet af høj kvalitet maling
– Enkel og simple design
– Let adgang til opladning

Ikke på lager

iPhone 7-8 indian hard cover model 1

iPhone 7-8 indian hard cover model 1 er designet til din iPhone 7 og 8. Cover er detaljeret i fantastiske farver i et mat look. Du giver sig selv et look som de andre ikke har. Der mange modeller at vælge imellem ved iking.dk.

Det er ikke blot et printet cover men et kvalitets farve aftryk. Når du holder iPhone 7-8 indian hard cover model 1 i hånden kan du tydligt mærke malingen og det mønster der lagt på.

Der er let adgang til alle porte og knapper på dette cover.

iPhone 7-8 indian hard cover model 1 er lavet med anti-slip som forhindre dig i at telefonen glide ud af din hånd. Der er også derfor den har den matte farve.

Så kigger du efter efter en cover med masse af farver til din nye iPhone 7 eller 8 så tjek vores modeller ud. Indianer designet er inspiraret af forskellige dream catcher også kaldet drømmefangere.

Du køber et enkel og smukt hard cover som giver dig god beskyttelse og et fantastisk look.

Materiale:
Det har anti-aging behandling og UV-beskyttelse.De primære kvaliteter er, at det har en fantastisk elasticitet selv om det er et hard cover. Overflade modstandsdygtigt overfor olie, fedt og slag.

Beskyttelse:
Fremragende beskyttelse og godt greb med let adgang til knapper der støtter op om Appels minimalistiske udseende.

Ekstra beskyttelse sammen med iPhone 7-8 indian hard cover model 1:
Kig på vores skærmbeskytter. Vil du sikre din skærm mod slag så er et sikkerhedsglas en nødvendighed. Vi har mange modeller og farver. Se blot HER

Lidt viden om drømmefanger:

En drømmefanger har en stor betydning for den indianske kultur. Der siges at der for lang tid siden – da verden var ung, var der en gammel åndelig leder hos Lakota-stammen som fik et syn.

I dette syn viste Iktomi, den Store Ånd og visdomslærer sig for ham i form af en edderkop.
Indianeren havde lavet en ring af bøjelige grene. Denne ring havde påsat fjer, hestehår, perler og amuletter.

Edderkoppen begyndte at lave et spindelvæv på denne ring. Edderkoppen fortalte den indianeren om livets hjul – hvordan vi startede som nyfødte, gik over i barndommen og videre i voksenlivet. Til sidst bliver vi gamle, der skal hjælpes som nyfødte, og således fuldender livets hjul.