iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5

39 kr.

Marokko cover til din iPhone 7-8

Produktegenskaber
– Fleksibel hard cover
– Anti-slip
– Lavet af høj kvalitet stof
– Enkel og simple design
– Let adgang til opladning

1 på lager

iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5

iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5 er designet til din iPhone 7 og 8. Cover er detaljeret i fantastiske farver som er vævet i stof. Du giver sig selv et look som de andre ikke har. Der mange modeller at vælge imellem ved iking.dk.

Når du holder dette iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5 i hånden vil dine venne tydligt bemærke dit cover er lavet af stof. Printet og mønster vil være forskelligt på alle vores cover. Det er lidt unikt.

Der er let adgang til alle porte og knapper på dette cover.

iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5 er lavet med anti-slip som forhindre dig i at telefonen glide ud af din hånd. Der er stoffet der giver dig et godt greb.

Så kigger du efter efter en cover med masse af farver til din nye iPhone 7 eller 8 så tjek vores modeller ud. Du køber et enkel og smukt hard cover som giver dig god beskyttelse og et fantastisk look.

Beskyttelse:
Fremragende beskyttelse og godt greb med let adgang til knapper.

Ekstra beskyttelse sammen med iPhone 7-8 Marokko stof cover model 5:
Kig på vores skærmbeskytter. Vil du sikre din skærm mod slag så er et sikkerhedsglas en nødvendighed. Vi har mange modeller og farver. Se blot HER

Aladdins hule:

Inspirationen til vores cover af stof kommer fra de vævede tæpper i Marokko. Du finder mønster i alle farver. Marokkanerne elsker særligt de smukke blå farve. Hver egn i Marokko har sine egne særlige specialiteter og traditioner, både hvad angår beklædning, tæpper, og ikke mindst mad og krydderier. en ting har de alle til fælles og det er at det skal være farverigt.