iPhone 7-8 kreditkortholder af brun læder

129 kr.

iPhone 7-8 cover som kreditkortholder

Et mere simple, enkel og lækkert cover i ægte læder finder du ikke. På bagsiden af coveret har du 2 lommer til f.eks. dit visa og kørkort.

Vi vil have unikke covers, der passer til vores personlige stil – i høj kvalitet selvfølgelig. Derfor har iKing hentet dette telefon cover hjem. Her rammer vi tidens trend med et cover som er lavet af ægte læder der er designet til iPhone 7-8.

Ydersiden af iPhone 7-8 handmade kreditkortholder kan fåes i enten sort eller brunt læder på iKing.dk. Lig mærke til indersiden af coveret. Det siger alt om hvad kvalitet og tid der lagt i coveret.

Om iPhone 7-8 handmade kreditkortholder af brun læder
– Smukt og stilfuldt cover til iPhone 7-8
– Kreditkortholder
– iPhone 7-8 læder cover beskytter din iPhone mod ridser og stød
– Passer perfekt sammen med et pasnerglas (sikkerhedsglas) fra Bulletproof Screen Protector
– Coveret passer til iPhone 7-8

Ikke på lager

iPhone 7-8 kreditkortholder af brun læder

Vores bestseller iPhone 7-8 kreditkortholder af brun læder.

Et must have
Uanset om man stadig bruger pung eller ej er en kortholder næsten et must. Idag har de fleste mere end et kort, og mange gange har man kun lige kortet med på farten fordi man alligevel kan betale med det de fleste steder, og det er bare nemmere lige at hive et kort op af lommen frem for at stå og rode med krøllede sedler og lede efter det rette antal småpenge.

Derfor er  kreditkortholderen af brun læder en “Smart pung” som er en kombination af de 2 mest anvende personlig ting vi bruger hver dag.

Om dette cover: 
På bagsiden af dette cover finder du 2 lommer til kreditkort og kontanter. iKing.dk’s kollektion af iPhone 7-8 kreditkortholder til smartphones har et råt, moderne look og sørger for optimal beskyttelse. Der er designflot forkælelse til dig der elsker det klassiske look.

Med dette cover har du mulighed for at tage i byen uden din pung eller taske. Du kan komme de dankort / ID i du behøver. Du kan også bruge den som en pung og ligge sedler i en af lommeren. Nu har det aldrig lettere at have alt-i-en gadgests. Så iPhone 7-8 kreditkortholder af brun læder er et musthaves for dem der vil komme med stil og samtidig undgår at slæbe rundt med en taske eller pung.

Funktioner:
Giver beskyttelse og forhindrer ridser
Fremstillet af brunt læder
Håndlavet
kreditkortholder

Kompatibilitet:
iPhone 7-8

Pakken indeholder:
1 × iPhone 7-8 kreditkortholder

Gør din mobil mere sikker:
Ønsker du at sikre din mobil optimal skal du tage et kig på vores panser glas fra BSP (Bulletproof Screen Protector) som er 0,3mm sikkerhedsglas til din mobil skærm. Glasset er 9 x stærkere end normalt glas og modstår ridser. Så er din smartphone sikret sammen med iPhone 7-8.

Se kreditholderen HER