Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ

99 kr.

Cover designet til Apple iPhone 7-8 med kortholder

Kort om dette safety cover:
– Passer til iPhone 7-8
– Skridsikker greb – anti-slip protecttion
– Praktisk kortholder til penge, kørekort og visa kort.
– Plads til 2 ID/kreditkort i coveret
– Skjul dine kort

2 på lager

Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ

Køb Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ og skjul dine penge og visa kort.

Efter mobilepay er kommet på marked er din Smartphone blevet din pung.  Så det giver total mening, at ligge din pung til side og tage de sidste kreditkort over i din Smartphone. Derfor er dette cover det helt perfekt.

Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ er et cover til din Apple iPhone 7 eller 8. Du har nem adgang til dine dankort og skal ikke tænke på at have din pung eller kortholder med i byen.

Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ er er lavet med henblik på dig der dyrker aktiv sport eller er i håndværkerfaget. Er du bange for at tabe din mobil er dette den ultimative løsning på beskyttelse. Vi anbefaler altid man benytte et BSP sikkerhedsglas for at optimere beskyttelse. Her har man dog tænkt lidt længere med at udvikle et cover med forberede beskyttelse.

Som du kan se på et af billederne har coveret en 0,5mm kant der stikker udover glasset på din iPhone 7. Herved kan du ligge din Smartphone nedad, uden at ridse skærmen. Det betyder også, at hvis uheldet skulle være ude mens du stiger ind eller ud af en bil vil din iPhone være godt beskytte ved et tab direkte mod front glasset.

Kortholder safety cover iPhone 7-8 GRÅ er konstrueret af høj kvalitet TPU og polycarbonat. Den har en blød, gummiagtig indvendige lag (som en puder) og en hård skal. Coveres er lavet så du har et fast greb om din mobil.

Kort sagt så kan din Smartphone tåle det vilde liv i denne indpakning. Perfekt til en teenager :o)

Der er plads til penge, visitkort eller 2 kreditkort. Lågen dækker dine kort. Det betyder også at andre ikke ligger mærker til hvad du gemmer i din mobil. Hermed har man formindsket grunden til at stjæle din mobil.