iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder

129 kr.

iPhone 7-8 PLUS cover som kreditkortholder

Et mere simple, enkel og lækkert cover i ægt læder finder du ikke. På bagsiden af coveret har du 2 lommer til f.eks. dit visa og kørkort.

Vi vil have unikke covers, der passer til vores personlige stil – i høj kvalitet selvfølgelig. Derfor har iKing hentet dette telefon cover hjem. Her rammer vi tidens trend med et cover som er lavet af ægte læder der er designet til iPhone 7 PLUS.

Ydersiden af iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder kan fåes i enten sort eller brunt læder på iKing.dk. Lig mærke til indersiden af coveret. Det siger alt om hvad kvalitet og tid der lagt i coveret.

Om iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder
– Smukt og stilfuldt cover til iPhone 7-8 PLUS
– Kreditkortholder
– iPhone 7-8 PLUS læder cover beskytter din iPhone mod ridser og stød
– Passer perfekt sammen med et pasnerglas (sikkerhedsglas) fra Bulletproof Screen Protector
– Coveret passer til iPhone 7-8 PLUS

Ikke på lager

iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder

Vores bestseller iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder. Her rammer vi tidens trend med ægte håndflettet læder der er designet til iPhone 7-8 PLUS.

Uanset om man stadig bruger pung eller ej er en kortholder næsten et must. Idag har de fleste mere end et kort, og mange gange har man kun lige kortet med på farten fordi man alligevel kan betale med det de fleste steder, og det er bare nemmere lige at hive et kort op af lommen frem for at stå og rode med krøllede sedler og lede efter det rette antal småpenge.

Derfor er iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder er en “Smart pung” som er en kombination af de 2 mest anvende personlig ting vi bruger hver dag. Ud over at iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder er smart, diskret og moderne, er der også en praktisk grund til at vælge en kortholder sammen med en mobil. En kortholder beskytter nemlig dine kort en hel del bedre end en almindelig pung hvor de ofte bukker eller sågar knækker.

På bagsiden af dette cover finder du 2 lommer til kreditkort og kontanter. iKing.dk’s kollektion af iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder har et råt, moderne look og sørger for optimal beskyttelse. Der er designflot forkælelse til dig der elsker det klassiske look.

Med dette cover har du mulighed for at tage i byen uden din pung eller taske. Du kan komme de dankort / ID i du behøver. Du kan også bruge den som en pung og ligge sedler i en af lommeren. Nu har det aldrig lettere at have alt-i-en gadgests. Så iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder er et musthaves for dem der vil komme med stil og samtidig undgår at slæbe rundt med en taske eller pung.

Funktioner:
Giver beskyttelse og forhindrer ridser
Fremstillet af brunt læder
Håndlavet
kreditkortholder

Kompatibilitet:
iPhone 7-8 PLUS

Pakken indeholder:
1 × iPhone 7-8 PLUS handmade kreditkortholder af sort læder

Gør din mobil mere sikker:
Ønsker du at sikre din mobil optimal skal du tage et kig på vores 0,3mm sikkerhedsglas til din mobil skærm. Glasset er 9 x stærkere end normalt glas og modstår ridser. Så er din smartphone sikret sammen med iPhone 7-8 PLUS.