iPhone 7 Qi Cover

179 kr.

Trådløs opladning, også til din iPhone 7!

Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. iPhone 7 Qi cover med trådløs opladning, oplader igennem magnetisk induktion.

Coveret er sort med et simpelt lækkert design. Fordelen ved dette Qi cover er du ikke skal pille det af, hvis du ønsker at oplade det med kabel. Coveret er designet så man stadig kan oplade sin iPhone med et lightning kabel. Du kan blot trække lyn-porten ud og så er der fri adgang til dit lightning kabel.

Qi opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi stationer (oplader).

Coveret passer til iPhone 7.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 14095 Kategorier: ,

iPhone 7 Qi cover

Her er et kvalitets Qi Cover til iPhone 7 med indbygget Qi modtagerspole til trådløs opladning.
(Det kræver at man har, eller køber en Qi opladningsplade eller Qi Radio/lampe her på iKing)

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Så drop alt det kabelrod og køb et flot iPhone 7 Qi cover med trådløs opladning som beskytter og oplader din iPhone. Sæt opladeren (charger) til din computer eller hav den liggende ved seng/sofa. Så har du let ved at tage din mobil hurtigt når du modtager opkald uden at have kabler indblandet i processen.

Bemærk: Trådløs opladerplade (sender) medfølger ikke til iPhone 7 Qi cover, men alle standard Qi opladeplader kan anvendes. Se flere modeller på iking.dk.

iPhone 7 Qi cover har en indbygget micro USB-port til din iPhone
Design: Høj kvalitet, rå look, sort, lækkert design
Adgang: Her er adgang til alle porte, funktioner og knapper.
Installation: Bare sæt din mobil i. Den er let at installere og tage af

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt: Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”; det kommer som oftest med nyere apparater. Andre kan gøres kompatible, som her med vores cover til iPhone 7.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation

Om iPhone 7 Qi cover
– TX Input: DC 5V/1.5A
– RX Output: DC 5V/1000mA Max
– Working Frekvens: 110-205KHz
– Opladning effektivitet ≥70%
– Transmit power 5W
– Ultratynd receiver tykkelse: 2mm
– Kompatibel til: iPhone 7