Iphone X UAG Pathfinder Sort

249 kr.

Super sejt cover der er godkendt af US army

iPhone X UAG Pathfinder er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den til børn, folk der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Coveret passer til iPhone X

Designet til Apple
– Mørk transparent design viser iPhone design på en rå måde
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)
– Letvægts Cover med 2 lags konstruktion
– Slagfast på ydre skal og blød inden i
– Let omgåelige knapper
– Nem adgang til touch screen og alle porte
– Blændfri foto hul og ingen lyd forringning
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

Ikke på lager

iPhone X UAG Pathfinder SORT

iPhone X UAG Pathfinder er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til den der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet et holdbart, smukt og super lækkert cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– Opfylder militære drop-test standarder

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear) har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i iPhone X UAG Pathfinder SORT er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i solcremer og håndcremer.

UAG Trooper har titlen: The Badge of Honor
Coveret er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at dette iPhone X cover er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6 For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, men ikke opretholde nogen skade på den berørings følsomme skærm.

Militær præcision udviklet til perfektion på Iphone X Uag Pathfinder Sort.
MIL-STD 810 er en amerikansk militær certificering som anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold. Selvom traditionelt tildelt militære formål, er Mil-Spec-certificering gives til en række kommercielle produkter, der stræber mod de samme standarder for robusthed, holdbarhed og beskyttelse.

Optimal beskyttelse!
Tag et kig på et af iKing´s mange BSP sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

sikkerhedsglas har været fremme i nogle år nu. iKing.dk var en af de første i Europa til at sælge disse sikkerhedsglas. Vi har løbende udviklet nye glas og forbedret glasset over flere gange. Vi har BSP sikkerhedsglas der går til kanten for at få et clean look. Vi har andre der stoppe et par mm før kanten (iPhone generation 6-7) så du kan have en bumper på. Vi har kombineret titanium og sikkerhedsglas for at skabe et bedre look og længere holdbarhed.X

Her køber du ikke blot et smukt cover. Her køber du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sport.
Iphone X UAG Pathfinder Sort holder til det vilde liv.

 Iphone X UAG Pathfinder Sort

UAG produkter  er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr til adventure folk.

Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien. Deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter.