iPhone X-XS transparent soft cove dark silver

59 DKK

Transparent soft cover med aluminium (mørk sølv) kant til iPhone X og XS.

Produktegenskaber
– Fleksibel cover med effekt af aluminium kant
– Gennemsigtighed
– Lavet af høj kvalitet stødabsorberende TPU Silikone gel
– Enkel og simple design
– Bred adgang til opladning

2 på lager

iPhone X-XS transparent soft cove dark silver

Krystalklar iPhone X-XS transparent soft cove dark silver. Bevar den oprindelige design med iPhone X og XS.

Lig mærke til at der er små usynlige prikker i coveres som forhindrer luftbobler på den klare bagsiden af telefonen.

Farven på iPhone X-XS transparent soft cove dark silver matcher Apples iPhone sølv rigtig godt. Der er let adgang til alle porte og knapper.

iPhone X soft cover er lavet med anti-slip som forhindre dig i at telefonen glide ud af din hånd. Der er hævede kanter rundt om f.eks. kameraet der så beskytter kameraet og skærmen mod ridser.

Her køber du et blød soft cover som er lavet af TPU. Det materiale giver dig god beskyttelse og forlænget levetid på din iPhone.

Materiale:
Det er lavet af fleksibelt termoplastisk polyurethan (TPU) som har en anti-aging behandling og UV-beskyttelse. Et TPU cover (Thermoplastic polyuretane) er en plastikblanding der har mange forskellige kvaliteter. De primære kvaliteter er, at det har en fantastisk elasticitet, en glat overflade og så er det modstandsdygtigt overfor olie, fedt og slag.

Sikker beskyttelse:
Fremragende beskyttelse og godt greb med udvendige knapper der støtter op om Appels minimalistiske udseende.

En køber fortæller om iPhone X-XS transparent soft cove dark silver:
Jeg har modtaget et transparent soft cover til iPhone X. Farven ligner sølv og det er virkelig appellerer til øjet. Da jeg først fjernet coveret fra indpakning, bemærkede jeg, at det er ekstremt let og fleksibel.

Kameraet åbning er perfekt og den dækker linsen på kameraet når den ligger på bordet. Der er fin åbningen til de nederste porte. Coveret dækker knapperne og det fungerer godt.

Jeg føler ikke jeg har et cover på og elsker at jeg bevare det originale look ved Apple. Samlet set er dette et billigt, enkle, smukke og holdbart soft cover til en iPhone X.