UAG pung iPhone X-XS for aktiv livsstil

295 kr.

UAG  cover (Urban Armor Gear) er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den til børn, folk der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Designet til Apple iPhone X og XS
– Coveret har plads til 4 kreditkort
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)
– Letvægtscover med 2 lags konstruktion
– Slagfast på ydre skal og blød inden i
– Let omgåelige knapper
– Vandtæt og glidesikret materiale.
– Nem adgang til touch screen og alle porte
– Blændfri foto hul og ingen lyd forringning
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

GRATIS FRAGT

Ikke på lager

UAG pung iPhone X-XS for aktiv livsstil

UAG pung iPhone X-XS for aktiv livsstil er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til den der arbejder udendørs eller har en aktiv livsstil.

Her har man designet et holdbart, smukt og super lækkert cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– Her er plads til 4 kreditkort
– UAG pung iPhone 6-7-8 for aktiv livsstil er født med overdimensionerende knapper
– Apple Pay Compatible

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear) har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i UAG pung iPhone X-XS er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i solcremer og håndcremer.

UAG har titlen: The Badge of Honor
Coveres er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at dette UAG pung iPhone X-XS for aktiv livsstil er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6

For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, imens der ikke må kunne ses nogen skade på skærmen.

Militær præcision udviklet til perfektion UAG pung iPhone X-XS.
MIL-STD 810 er et amerikansk militær certificering anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold.Selvom dette cover bruges af militæret, vil du opdage at når coveret er sat på, føles det let og elegant og slet ikke klodset.

Her køber du ikke blot et smukt cover. Her køber du det ultimative cover der kan holde til børn, arbejde og sport. UAG pung iPhone X-XS for aktiv livsstil holder til det vilde liv.

Optimal beskyttelse på UAG

Tag et kig på et af iKing´s mange BSP sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

sikkerhedsglas har været fremme i nogle år nu. iKing.dk var en af de første i Europa til at sælge disse sikkerhedsglas. Vi har løbende udviklet nye glas og forbedret glasset over flere gange. Vi har BSP sikkerhedsglas der går til kanten for at få et clean look. Vi har andre der stopper et par mm. før kanten. Vi har kombineret titanium og sikkerhedsglas for at skabe et bedre look og længere holdbarhed. Se mere HER

UAG produkter er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr for adventure folk. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien. Deres produkter gennemsyrer selve karakteren af ​​eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter.