iPhone 5 handmade kreditkortholder af sort læder

99 kr.

Et mere simple, enkel og lækkert cover i ægt læder finder du ikke. På bagsiden af coveret har du 2 lommer til f.eks. dit visa og kørkort.

Vi vil have unikke covers, der passer til vores personlige stil – i høj kvalitet selvfølgelig. Derfor har iKing hentet dette telefon cover hjem. Her rammer vi tidens trend med et cover som er lavet af ægte læder der er designet til iPhone 5/5s/5se

Ydersiden af iPhone 5 handmade cover med kreditkortholder af sort læder kan fåes i enten sort eller brunt læder på iKing.dk. Lig mærke til indersiden af coveret. Det siger alt om hvad kvalitet og tid der lagt i coveret.

Om iPhone 5 handmade læder cover
– Smukt og stilfuldt cover til iPhone 5/5s
– Kreditkortholder
– iPhone 5 læder cover beskytter din iPhone mod ridser og stød
– Passer perfekt sammen med et pasnerglas (sikkerhedsglas) fra Bulletproof Screen Protector

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3278 Kategorier: ,

iPhone 5 handmade kreditkortholder af sort læder

Her rammer vi tidens trend med ægte håndflettet læder der er designet til iPhone 5/5s.

Uanset om man stadig bruger pung eller ej er en kortholder næsten et must. Idag har de fleste mere end et kort, og mange gange har man kun lige kortet med på farten fordi man alligevel kan betale med det de fleste steder, og det er bare nemmere lige at hive et kort op af lommen frem for at stå og rode med krøllede sedler og lede efter det rette antal småpenge.

Derfor er iPhone 5 handmade kreditkortholder af sort læder en “Smart pung” som er en kombination af de 2 mest anvende personlig ting vi bruger hver dag.

Ud over at iPhone 5 handmade kreditkortholder er smart, diskret og moderne, er der også en praktisk grund til at vælge en kortholder sammen med en mobil. En kortholder beskytter nemlig dine kort en hel del bedre end en almindelig pung hvor de ofte bukker eller sågar knækker.
På bagsiden af dette cover finder du 2 lommer til kreditkort og kontanter. iKing.dk’s kollektion af iPhone 5 handmade cover med kreditkortholder til smartphones har et råt, moderne look og sørger for optimal beskyttelse.

Der er designflot forkælelse til dig der elsker det klassiske look.

Med dette cover har du mulighed for at tage i byen uden din pung eller taske. Du kan komme de dankort / ID i du behøver. Du kan også bruge den som en pung og ligge sedler i en af lommeren. Nu har det aldrig lettere at have alt-i-en gadgests. Så iPhone 5 handmade kreditkortholder af sort læder er et musthaves for dem der vil komme med stil og samtidig undgår at slæbe rundt med en taske eller pung.

Funktioner:
Giver beskyttelse og forhindrer ridser
Fremstillet af sort læder
Håndlavet
kreditkortholder

Kompatibilitet:
iPhone 5/5se

Pakken indeholder:
1 × iPhone 5 handmade kreditkortholder af sort læder