Nordisk iPhone 5se cover af walnut

19 kr.

Elektronik i nordisk indpakning

iKing´s kollektion af covers i træ og mat gummi giver din gadget et råt, nordisk look og sørger samtidig for optimal beskyttelse. Kollektionen er bred, og hvert design har sin egen træsort.

Vælge imellem 6 sorter: Valnød – Bambus – Rosentræ – Zebrano – Ahorn – Kirsebær

Træsorter
Hvert træ har sin egen struktur, der stadig træder frem, selvom træet er bearbejdet og behandlet. Hvert cover får derfor sit eget, unikke mønster. Træ er ikke kun et smukt, men også særdeles slidstærkt materiale, der beskytter mod stød, slid og ridser.

Nordisk iPhone 5s cover passer til iPhone 5/5se

Ikke på lager

Nordisk iPhone 5se cover af walnut

Nordisk iPhone 5se cover af walnut er nok et af de smukkeste cover der nogenside er lavet til en iPhone. Her har man kombineret et rå mat sort cover med flere forskelige træsoter. Ikke et cover er enes på Nordisk iPhone 5se cover af walnut (Valnød træ).

Beskyt din mobil med et smukt og slidstærkt træ cover. 
Dette cover kommer i 6 træsorter kombineret med mat sort gummi, som gør coveret slidstærkt, smukt og beskytter din mobil med stil.

Hvad kendetegner de forskellige træsorter?

Rosentræ tilhører mahognifamilien, og farven kan variere fra mahognilignende mørk og rødbrun til næsten lyserød. Sapeletræ er glansfuldt med tydelige, regelmæssige striber.

Kirsebær er en foranderlig træsort, der med tiden får en mørkere og varmere glød. Både massiv kirsebær og kirsebærfinér er et populært møbelmateriale.

Bambus recirkulerer store mængder CO2 og er derfor en bæredygtig træsort. Bambus er et formstabilt materiale, der ikke påvirkes af luftfugtigheden, og som derfor ikke forandrer sig særlig meget med tiden.

Zebrano er en centralafrikansk træsort, der har sit navn på grund af den zebralignende struktur med mørke striber på lys baggrund. Zebrano har stor elasticitet og er god til at tåle vibrationer.

Valnød er en robust træsort med changerened chokoladebrune fibre. Valnøddetræ får mere glans med tiden, og dets kraftige årringe bliver endnu tydeligere. Valnød træets mange uregelmæssigheder gør det perfekt til at skabe personlige produkter.

Ahorn er en meget hårdfør træsort. Kombineret med træets lette, lyse farve gør det ahorn særdeles velegnet til møbelproduktion.

Fordelen ved at dette Nordisk iPhone 5se cover af walnut er at holdbarheden er lidt bedre end et 100% træ cover som vi også sælger. Dette er dog lidt en smags sag efter som der er noget unikt over et cover i 100% træ.
Men her går det matte gummi op og beskytter kanterne mod stød eller slag. Så er man ikke til et cover med 100% træ er dette en idel løsningen.

Optimal beskyttelse sammen med Nordisk iPhone 5se cover af walnut
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din Smartphone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores panser glas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.