Real Cobra Cover iPhone 5 SORT

29 kr.

Ægte slangeskinds cover lavet af Cobra til en iPhone 5/5s/5se i sort

Coveret er håndlavet og det betyder, at ikke to covers er ens!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1744 Kategorier: , , ,

Real Cobra Cover iPhone 5 SORT

Ægte slangeskinds cover lavet af Cobra til en iPhone 5/5s/5se i sort. Her kan du beskytte din iPhone med stil ved at købe dette håndlavet unikumcover i 100% kobra slangeskind.

Smukt og slidstærkt Real Cobra Cover iPhone 5 SORT
Skind og dyreprint er high fashion lige nu. Især slangeskindet dominerer i magasiner og på modeblogs, og det er ikke længere forbeholdt sko og tasker. Slangeskind har et stort potentiale, fordi det på samme tid er smukt og slidstærkt, og iKing har udnyttet materialet til at skabe et luksuriøst og stilrent iPhone-cover.

Håndlavet unikum
Real Cobra Cover iPhone 5 SORT er håndlavet. Det betyder, at ikke to covers er ens, og du giver altså din iPhone en unik luksusindpakning, der ikke mister form under brug. Så du møder ikke andre der har samme cover hvis du køber et Real Cobra Cover iPhone 5 SORT.

Kollektionen på Real Cobra Cover rummer flere smukke farver som kan ses på iKing.dk. 

Real Cobra Cover iPhone 5 SORT cover beskytter din mobil telefon mod stød og lavet af letvægts hårdt plastik med adgang til alle porte, kontroller og sensorer. Coveret giver en glat læder følelse når du holder den i hånden og er vandafskydende.

iKing.dk sælger ægte slangeskind i Cobra og Python. Så køb dette Real Cobra Cover iPhone 5 SORT og du vil blive lagt mærke til af alle.

Optimal beskyttelse sammen med Real Cobra Cover iPhone 5 SORT  
Hvis du vil have den optiamle beskyttelse til din iPad mini og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores panser glas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.