Pokemon Go iPhone 5 soft safety cover 1

19 kr.

Pokémon cover og Power bank ball!

Hvorfor ikke gå all in og give din iPhone en bedre beskyttelse og et moderigtigt look for Pokémon fans? Du kan også købe en Power Bank ball som i spillet. så løber du ikke tør for strøm. Se mere HER.

Dette går Pokémon GO grundlæggende ud på

Konceptet bag Pokémon GO er i al sin enkelthed, at du skal finde andre pokémonner i dit lokalområde ved fysisk at bevæge dig rundt i bybilledet, som du skal igennem en kort dyst imod.

Derudover vil du også støde på de såkladte PokéStops, hvor du kan samle forskellige objekter, samt Gyms, hvor du kan dyste mod andre spillere og træne dine pokémonner.

Ikke på lager

Pokemon Go iPhone 5 soft safety cover 1

iKing.dk har 8 slags Pokemon Go safety covers.
De passer til iPhone 5/5/5se og iPhone 6/6s. Så er du fan er der lidt at vælge mellem. Måske du skal have et rent Pikachu Pokemon Go cover vælge et med flere Pokemon dyr.

Pokemon Go iPhone 5 soft safety cover er gennemsigtig og lavet af blødt gummi, for at give bedre greb og solid beskyttelse. Kanterne har fået en forhøjning. Det gør at din iPhone er bedre beskyttet under tab. Der er stadig nem adgang til telefonens porte.

Er du Apple fan har du her muligheden for at vise din iPhone frem og stadig være beskyttet. Det tynde design tilbyder beskyttelse på bagsiden og siderne af iPhone.

Vil du give din telefon omfattende beskyttelse med en moderigtigt look?
Så køb Pokemon Go iPhone 5 soft safety cover der lavet af TPU silikone-gummi (specielt materiale med høj kvalitet).

Om Pokemon Go iPhone 5 soft safety cover:
– Materiale: Silikone TPU
– Farve: Multi-farve tryk
– Passer til: iPhone 5/5s/5se
– Design: Pokemon Go Cartoon
– Cover: Beskyt din telefon mod støv, fingeraftryk, buler, ridser og stød.

Et par gode råd på hvordan du bedst fanger en pokémon.

Når du har spottet en pokémon og er tæt nok til at fange den, ser du pokémonnen igennem dit kamera oven på et område i virkeligheden. Dette er teknologien augmented reality, der gøres brug af. Modsat normale pokémon-kampe skal du her blot kaste din Poké Ball på pokémonnen, men der findes stadig nogle tricks.

Når du skal angribe en pokémon, har det betydning hvordan du gør det. I AR-visning, som er aktivt fra standard, skal du holde pokémonnen centreret i billedet – ellers slå dette fra for at gøre det nemmere at ramme. Her vil du rundt om Pokémon’en se en cirkel i enten rød, gul eller grøn, som angiver, hvor svær den er at fange – her er grøn nemmest og rød sværest. Så ved du det :o)