Pokemon Go iPhone 6 ball cover

29 kr.

Pokémon cover og Power bank ball!

Passer til iPhone 7 og 6/6s!

Hvorfor ikke gå all in og give din iPhone en bedre beskyttelse og et moderigtigt look for Pokémon fans? Du kan også købe en Power Bank ball som i spillet. så løber du ikke tør for strøm. Se mere HER.

Dette går Pokémon GO grundlæggende ud på

Konceptet bag Pokémon GO er i al sin enkelthed, at du skal finde andre pokémonner i dit lokalområde ved fysisk at bevæge dig rundt i bybilledet, som du skal igennem en kort dyst imod.

Derudover vil du også støde på de såkladte PokéStops, hvor du kan samle forskellige objekter, samt Gyms, hvor du kan dyste mod andre spillere og træne dine pokémonner.

Ikke på lager

Pokemon Go iPhone 6 ball cover

iKing.dk har 8 slags Pokemon Go safety covers.
De passer til iPhone 5/5/5se – 6/6s – 7. Så er du fan er der lidt at vælge mellem. Måske du skal have et rent Pikachu Pokemon Go cover eller f.eks. et Mystic cover.

Pokemon Go iPhone 6 ball cover er lavet af blødt gummi, for at give bedre greb og solid beskyttelse. Kanten rundt har fået en 1-2mm forhøjning. Det gør at din iPhone er bedre beskyttet under tab. Der er stadig nem adgang til telefonens porte.

Er du Apple fan har du her muligheden for at vise din iPhone frem i bedste Pokemon stil. Det tynde design tilbyder beskyttelse på bagsiden og siderne af iPhone.

Vil du give din telefon omfattende beskyttelse så er et sikkerhedsglas en god ide. Vi har flere forskellige at vælge imellem. Brug det sammen med dit Pokemon Go iPhone 6 ball cover.

Om Pokemon Go iPhone 6 ball cover:
– Materiale: TPU
– Farve: Multi-farve tryk
– Passer til: iPhone 7 – 6/6s
– Design: Pokemon Go ball
– Cover: Beskyt din telefon mod støv, fingeraftryk, buler, ridser og stød.

Sådan finder du pokémonner, PokéStops og Gyms
Det er som bekendt meningen, at du skal gå rundt for at finde pokémonner og andre objekter. Nogle har forsøgt sig med at tage den nemme vej i bil eller på cykel, men Pokémon GO registrer via GPS-oplysninger, hvis du bevæger dig for hurtigt, og dermed kan du nemt komme ud for, at der ikke tilføjes nye pokémonner, Gyms og Pokéstops omkring dig.

I højre hjørne af skærmen finder du en ’i nærheden’-knap, hvor du se kan se de pokémonner, der er i nærheden af dig. Brug dette som en guide i stedet for at gå i blinde. Den pokémon øverst til venstre er nemlig den, der er tættest på dig, mens den til højre for er lidt længere væk og så fremdeles ned ad de to andre rækker under (se midterste billede ovenfor). Afstanden til pokémonner i nærheden af dig er indikeret med fodaftryk nedenunder hver pokémon.

3 fodaftryk: En pokémon er 1 km væk fra dig
2 fodaftryk: En pokémon er 100 meter væk fra dig
1 fodaftryk: En pokémon er 10 meter væk fra dig
0 fodaftryk: En pokémon er lige ved siden af dig

Ved at klikke på en af disse vises pokémonnen og dets fodaftryk som et lille ikon i hjørnet af spillet, så du kan holde fast øje med, om du går i den rigtige eller forkerte retning for at nærme dig den. Hvis du ser små stykker græs liggende på kortet, kan det også være en indikation på, at en pokémon har været eller er i området.

God jagt med Pokemon Go iPhone 6 ball cover!