Pokemon Go iPhone 6 valor cover

29 kr.

Pokémon cover og Power bank ball!

Passer til iPhone 7 og 6/6s!

Hvorfor ikke gå all in og give din iPhone en bedre beskyttelse og et moderigtigt look for Pokémon fans? Du kan også købe en Power Bank ball som i spillet. så løber du ikke tør for strøm. Se mere HER.

Dette går Pokémon GO grundlæggende ud på

Konceptet bag Pokémon GO er i al sin enkelthed, at du skal finde andre pokémonner i dit lokalområde ved fysisk at bevæge dig rundt i bybilledet, som du skal igennem en kort dyst imod.

Derudover vil du også støde på de såkladte PokéStops, hvor du kan samle forskellige objekter, samt Gyms, hvor du kan dyste mod andre spillere og træne dine pokémonner.

Ikke på lager

Pokemon Go iPhone 6 valor cover

iKing.dk har 8 slags Pokemon Go safety covers.
De passer til iPhone 5/5/5se – 6/6s – 7. Så er du fan er der lidt at vælge mellem. Måske du skal have et rent Pikachu Pokemon Go cover eller f.eks. et Mystic cover.

Pokemon Go iPhone 6 valor cover er lavet af blødt gummi, for at give bedre greb og solid beskyttelse. Kanten rundt har fået en 1-2mm forhøjning. Det gør at din iPhone er bedre beskyttet under tab. Der er stadig nem adgang til telefonens porte.

Er du Apple fan har du her muligheden for at vise din iPhone frem i bedste Pokemon stil. Det tynde design tilbyder beskyttelse på bagsiden og siderne af iPhone.

Vil du give din telefon omfattende beskyttelse så er et sikkerhedsglas en god ide. Vi har flere forskellige at vælge imellem. Brug det sammen med dit Pokemon Go iPhone 6 valor cover.

Om Pokemon Go iPhone 6 valor cover:
– Materiale: TPU
– Farve: Multi-farve tryk
– Passer til: iPhone 7 – 6/6s
– Design: Pokemon Go gym-team
– Cover: Beskyt din telefon mod støv, fingeraftryk, buler, ridser og stød.

De forskellige farver / gym-teams:
Gyms er – direkte oversat til dansk – styrkecentre, som du først kan få adgang til, når du når level 5 (se afsnit 7 for mere info om levels). På kortet er disse Gyms ikke til at tage fejl af, da de er store, høje tårne. Ovenover disse tårne ses en farve, hvilket skyldes, at de tilhører et team og at du skal vælge et team første gang du finder et Gym, efter du er kommet i level 5.

Du skal nemlig vælge mellem et af tre teams, som er følgende:

Gult team: Instinct
I gult team tror lederen Spark på, at du ikke taber, så længe du tror på dine instinkter.

Blåt team: Mystic
I blåt team forsker lederen Blanche i Pokémons udvikling og tror på, at analyse af kampene er vejen til sejr.

Rødt team: Valor
Sidst, men ikke mindst, tror det røde teams leder, Candela, på ren styrkekraft og træning.

Om hvert team og dets leder er der en lille historie, som dog ingen betydning har for spillet. Derfor bør du blot vælge det team, du synes bedst om eller eksempelvis er blevet enige med nogle venner eller bekendte om at være med i.

God jagt med Pokemon Go iPhone 6 valor cover!