Slim-fit sort læder cover iPhone 7-8 PLUS

129 kr.

Stilfuldt slim-fit lædercover!

Her får du et smukt lædercover som gør din iPhone 7-8 PLUS fuldendt. Inspirationen til dette lædercover kommer igennem Apples eget læder cover.  Der er ingen logoer, mærker eller sømme at se. Alt er lavet i en enkel stil.

Kort om coveret:
– Materiale: PU læder
– Ultra slank profil
– Indvendig med mikrofiber
– Udskæring til alle stik
– Tænd/sluk og lydknapper er dækket af læder

Ikke på lager

Slim-fit sort læder cover iPhone 7-8 PLUS

Dette Slim-fit sort læder cover iPhone 7-8 PLUS er det samme som Apple sælger i sine butikker, dog uden logo.

Her har du et lækkert lædercover der er udformet til at passe din iPhone med et slim-fit design. Det inderste af coveret er lavet af blød microfiber, som beskytter bagsiden af din telefon mod ridser, mens den er inde i Coveret.

Vi sælger Slim-fit sort læder cover iPhone 7-8 PLUS i farverne brun og sort.

Så er du til et enkelt og smukt cover som ingen vægt har, så er dette slim-fit cover det helt rette for dig. Læder coveret føles vidunderligt at holde om. Kanterne rager ud lige nok, så du kan placere telefonen med forsiden nedad, og ikke bekymre dig om at ridse glasset. Dog anbefaler vi du kigger på vores BSP sikkerhedsglas, for at få den optimale beskyttelse.

Hver af disse Slim-fit sort læder cover bliver kontrolleret og rettet til af mennekser. Så det “final touch” er handmade og er blevet kontrolleret inden pakning.

Inspirationen til dette lædercover kommer igennem Apples eget læder cover. Der er ingen logoer, mærker eller sømme at se. Alt er lavet i en enkel stil. Der er god plads i bunden efter som coveret ikke dækker langsiden. Det betyder iøvrigt at det er meget lettere at glide fingeren op over skærmen for at bruge diverse genveje. Kanten holder dog stadig fast i din iPhone og hjælper mod tab og stød ved et evt. fald.

Lydstyrkeknapperne er dækket og beskyttet af læderet. Det er tænd/sluk knapperne også. Det eneste der er direkte adgang til er lydløs-knappen.

Køb Slim-fit sort læder cover iPhone 7-8 PLUS fordi den både tilbyder beskyttelse mod ridser og skrammer, men endnu mere fordi den giver et clear og lækker look. Der er ingen tvivl om at dette er en stilfuld sag, der føles rar at have i hånden.